Madhav Sheth nově zodpovídá za celosvětový rozvoj značky realme

Madhav Sheth nově zodpovídá za celosvětový rozvoj značky realme

realme, nejrychleji rostoucí technologická značka, jmenovala Madhava Shetha prezidentem International Business Group. Sheth nadále zůstává viceprezidentem realme a CEO realme Europe.

Sheth bude nově zodpovídat za všechny obchodní operace společnosti v Evropě, Asii (kromě Číny), Latinské Americe a Africe a bude podřízen přímo zakladateli a generálnímu řediteli realme Sky Li. Společnost si slibuje, že Sheth díky své strategické vizi a tržnímu talentu přinese produkty realme s pokrokovými technologie a s designem, který udává trendy, zákazníkům po celém světě.

U vzniku realme v roce 2018 stáli právě Madhav Sheth a Sky Li. Za pouhých 37 měsíců dokázala společnost proniknout na trh v 61 zemích a prodat celosvětově více než 100 milionů produktů, čímž překonala i takové giganty, jako jsou Apple nebo Samsung. Sheth během působení ve funkci CEO v Indii a Evropě spolu se svým týmem upevnil pozici realme na trhu. I nadále bude stát v čele realme v Evropě a naplňovat vize společnosti, tedy dobýt střední a vyšší cenový segment mobilních telefonů a zůstat jednou z nejoblíbenějších značek mezi mladými lidmi.

„Madhav v minulosti ohromně přispěl k rozvoji realme v zámoří a věřím, že i v budoucnu dovede realme k dalším milníkům, bude podporovat skokový rozvoj technologií a snažit se, aby se produkty s trendy designem dostaly k ještě většímu množství mladých lidí lidem po celém světě,“ okomentoval personální změny generální ředitel Sky Li.

realme se nedávno stalo celosvětově šestým nejúspěšnějším prodejcem chytrých telefonů a je také nejrychleji rostoucí značkou v Evropě. Podle průzkumu Counterpoint Research je pátou nejprodávanější značkou v Evropě a ve střední a východních Evropě se umístilo ještě o příčku výše. V Polsku se společnost probojovala dokonce na třetí místo. Dalším cílem společnosti je dosažení 100 milionů prodaných produktů, a to jak v roce 2022, tak 2023. I nadále bude realme pracovat také na rozvoji a zdokonalování ekosystému realme TechLife, aby zjednodušilo mladým lidem život.

Zdroj informací

realme a NejBusiness.cz

Datum

25. října 2021

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.3029 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál