Novou HR ředitelkou ING banky je Eliška Holubičková

Novou HR ředitelkou ING banky je Eliška Holubičková

Novou ředitelkou lidských zdrojů (HR) v bance ING Česká republika je od října Eliška Holubičková. Ve funkci vystřídala Hedviku Holou, která nově zastává regionální pozici v rámci skupiny ING. Hlavními úkoly Elišky Holubičkové bude provést zaměstnance probíhající transformací na banku specializující se čistě na korporátní bankovnictví a implementace hybridního způsobu práce, kdy zaměstnanci kombinují práci z domova a z kanceláře.

„Práce z domova, která byla donedávna vnímána spíše jako benefit, se stává běžnou součástí způsobu práce v naší bance. Zaměstnanci ING od letošního roku mají možnost kombinovat práci z domova a v kanceláři podle svých a týmových potřeb. Hybridní způsob práce je odrazem naší firemní kultury podporující work-life balance a vitalitu,“ uvedl Eliška Holubičková, nová personální ředitelka banky ING v České republice, ke svému jmenování.

Eliška Holubičková (39) pracuje v ING téměř tři roky, dosud na pozici HR business partner. Předtím zastávala obdobné pozice ve skupině ČEZ a v ABB. Eliška tráví volný čas s rodinou, nejčastěji sportem a cestováním.

Zdroj informací

ING Bank N.V. a NejBusiness.cz

Datum

19. října 2021

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.3413 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál