Leasing v české P3 od října vede Jan Andrus

Leasing v české P3 od října vede Jan Andrus

Vlastník, správce a developer evropských průmyslových nemovitostí P3 Logistic Parks oznamuje povýšení Jana Andruse do pozice Head of Leasing. Ve funkci vystřídá Daniela Kubizňáka.

„Chci poděkovat Danielu Kubizňákovi za opravdu velký kus práce, který v uplynulých 11 letech v P3 odvedl, a přeji mu mnoho štěstí při zdolávání nových profesních výzev. Spolu s tím mám velkou radost, že ve vedení naší klíčové divize mohu přivítat Jana Andruse, který se v posledních sedmi letech především podepsal na fantastickém rozvoji našeho vlajkového pražského parku v Horních Počernicích,“ řekl k personální změně Tomáš Míček, ředitel P3 pro Českou republiku. Jan Andrus bude ve své nové roli zodpovědný za pronájmy nemovitostí i vyhledávání nových obchodních příležitostí.

Ve světě realit se Jan Andrus pohybuje od 90. let. Začínal s rezidenčním bydlením a posléze se zaměřil na retail projekty. S příchodem do P3 získal zkušenosti s logistikou a průmyslovým developmentem. „Industriální haly jsou neuvěřitelně všestranné. Jsou jako velká stavebnice a je jen na nás, jak se nám do sebe podaří poskládat technické požadavky, ale i vize a přání nájemce tak, aby do budovy krásně zapadly,“ říká s neutuchajícím nadšením nový šéf leasingu v české P3 Jan Andrus.

Své předchozí zkušenosti z oblasti retailu bohatě zúročil při rozvoji jednoho z největších průmyslových parků ve střední Evropě P3 Prague Horní Počernice, kde se vedle skladových ploch objevují také prodejny, showroomy a výdejny. „Klasické prodejní plochy se pomalu stávají minulostí a procházejí jakousi metamorfózou, na jejímž konci se vyklube e-shop. Naší rolí je propojit ty, kteří prodávají, a ty, kteří nakupují, v reálném světě,“ doplňuje Jan Andrus. Respekt kolegů si získal i netradičním přístupem, jako když například dokázal, že v halách P3 může být místo i pro tak nečekané nápady jako třeba horolezecká stěna a trampolíny, jež jsou dnes součástí dvou sportovních center v P3 Prague Letňany. „Můj cíl je spokojený klient, který je při předávání klíčů od haly v P3 parku opravdu šťastný,“ říká Jan Andrus závěrem.

P3

P3 je dlouhodobý vlastník, správce a developer evropských průmyslových nemovitostí s celkovou pronajímatelnou plochou přes 6,3 milionu m2 a pozemky v klíčových logistických lokalitách připravenými pro okamžitou výstavbu. P3 působí ve 12 zemích, v Evropě staví a investuje už více než dvacet let. Společnost má sídlo v Praze a zaměstnává přes 200 lidí napříč 9 pobočkami v klíčových evropských městech, kde nabízí integrované služby pro development a správu budov.

V České republice společnost P3 vlastní a spravuje celkem 80 průmyslových nemovitostí v 19 parcích s celkovou pronajímatelnou plochou téměř 1,4 milionu m2. Všechny parky mají strategickou polohu s výborným napojením na důležité komunikace.

Zdroj informací

P3 Logistic Parks s.r.o. a NejBusiness.cz

Datum

8. října 2021

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.1388 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál