Novou HR ředitelkou Slavia pojišťovny se stala Kristýna Pospíšilová

Novou HR ředitelkou Slavia pojišťovny se stala Kristýna Pospíšilová

Kompletní personální agendu ve Slavia pojišťovně převzala nová HR ředitelka Kristýna Pospíšilová. Na novou pozici přichází s více než desetiletou praxí z oblasti HR. Jejím předchozím působištěm byla pojišťovna Kooperativa, zkušenosti získala i v oblasti státní správy či v automobilovém sektoru.

Vedle plné péče o zaměstnance a jejich odborný a profesní rozvoj se chce Kristýna Pospíšilová zaměřit i na employer branding, tedy získání a rozvoj nových talentů, a na společenskou odpovědnost firmy (CSR), které se věnovala i v Kooperativě. Dříve pracovala také pro předního dodavatele v automobilovém sektoru EMERGE a pro Úřad práce, kde se zaměřovala na veřejné zakázky financované Evropskou unií.

Vzhledem k širokému okruhu svých zájmů vystudovala více škol, a to ekonomii a fakultu životního prostředí a lesnictví, státnice má z krajinného inženýrství a likvidace nebezpečných odpadů.

„Vystudovala jsem celkem dost různých oborů, ale vše má společného jmenovatele. Lidi. Mám lidi ráda, ráda se jimi obklopuji, ráda s nimi pracuji a ráda jim pomáhám. Těší mě, když vidím, že někomu pomohu například v novém nasměrování, ke změně, kterou potřebuje, ale bojí se ji udělat,“ říká Kristýna Pospíšilová a dodává: „Líbí se mi velikost společnosti, respektive to, že Slavia pojišťovna je soukromá společnost s rysy rodinné firmy. K vrcholovému vedení je zde velmi blízko a mnoho věcí dokážeme vyřešit vskutku rychle a operativně.“

Zdroj informací

Slavia pojišťovna a.s. a NejBusiness.cz

Datum

6. října 2021

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.261 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál