Novou vedoucí partnerkou EY ČR bude opět žena, Magdalenu Souček vystřídá v čele společnosti Martina Kneiflová

Novou vedoucí partnerkou EY ČR bude opět žena, Magdalenu Souček vystřídá v čele společnosti Martina Kneiflová

S účinností od 1. ledna 2022 se do čela společnosti EY ČR postaví Martina Kneiflová, dosavadní partnerka daňového oddělení a vedoucí týmu poradenství v oblasti lidských zdrojů v České republice, která v regionu střední a jihovýchodní Evropy odpovídá za oblast mobility a imigrace a je zároveň členkou Komory daňových poradců České republiky. Nahradí Magdalenu Souček, pod jejímž vedení společnost nedávno oslavila 30. výročí své činnosti v Česku.

Martina Kneiflová, absolventka Vysoké školy ekonomické v Praze je součástí EY více jak 22 let. Po ukončení studia nastoupila na pozici daňové konzultantky do společnosti Arthur Andresen, která se následně včlenila a stala součástí mezinárodní sítě EY. Od počátku své kariéry se věnovala daňovému poradenství. Na pozici vedoucí partnerky EY ČR bude mít za úkol zachovat a dále rozvíjet široké spektrum služeb, které společnost EY poskytuje svým klientům.

„Své jmenování vnímám jako velkou výzvu a závazek zároveň. Mou snahou bude přirozeně navázat na to, co se EY pod vedením Magdaleny Souček podařilo dosud vybudovat. A pochopitelně, využít všechny příležitosti k tomu, aby se společnost dále rozvíjela v duchu našeho motta Building a better working world,“ uvádí Martina Kneiflová.

Magdalena Souček zůstane s EY spjata i nadále, například v rámci soutěže EY Podnikatel roku, jež tento rok vyhlásila již 22. ročník a jejíž renomé a prestiž pomohla v Česku vybudovat. Díky ní se daří každoročně objevovat úspěšné české podnikatele, kteří dostávají možnost prezentovat svůj talent a know-how i v rámci celosvětového finále této soutěže. Bude také mimo jiné působit jako poradkyně společnosti a věnovat se CSR projektům.

„Tak jako vše v životě, i firma má nějaký svůj biorytmus, kterým se řídí a kdy dříve či později nastane čas přenechat vedení další generaci. Vedení společnosti nyní předávám své nástupkyni Martině Kneiflové ve více než zdravé kondici a situaci, kdy se EY i přes těžkosti, které dnešní nelehká doba přináší, daří lépe, než jsme očekávali, za což jsem ráda a jsem na to pyšná,“ říká ke svému odchodu z nejvyššího vedení Magdalena Souček, jejíž jméno se stalo nejen v českém podnikatelském prostředí synonymem pro firemní poradenství a audit a je pevně spojeno se značkou EY a dodává: „Martina je ve společnosti EY řadu let, má bohaté zkušenosti ve vedoucích pozicích a já jsem moc ráda, že je to právě ona, kdo přebírá pomyslné žezlo. Vím, že o EY bude v jejích rukách dobře postaráno.“

Zdroj informací

Ernst & Young, s.r.o. a NejBusiness.cz

Datum

5. října 2021

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.1598 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál