Cushman & Wakefield - noví vedoucí pro region CEE

Cushman & Wakefield - noví vedoucí pro region CEE

Realitněporadenská společnost Cushman & Wakefield posiluje svou řídicí strukturu v regionu střední a východní Evropy. Součástí tohoto kroku je rozšíření rolí některých jejích odborníků, kteří nově odpovídají za aktivity společnosti v celém regionu CEE. Regionální roli získávají tři zástupci české pobočky firmy:

  • Radka Novak je nově vedoucí týmu pronájmu kancelářských prostor pro region CEE
  • Marie Baláčová je nyní vedoucí týmu datové analytiky pro region CEE
  • Ondřej Fukal se stává vedoucím týmu správy nemovitostí pro region CEE

Radka Novak má vice než 20 let zkušeností v realitním sektoru a patří k nejrespektovanějším odborníkům na českém trhu. Od roku 2008 působí ve společnosti Cushman & Wakefield, kde úspěšně vede špičkový tým zaměřený na kancelářský segment. Radka poskytuje poradenství významným kancelářským nájemcům, ale hlavně se zaměřuje na efektivní marketingové a nájemní strategie, jež zvyšují hodnotu kancelářských nemovitostí, přičemž využívá své zkušenosti získané během desetiletého působení u mezinárodního developera Skanska.

Jejím cílem v nové roli je ve všech zemích CEE sjednotit aktivity na poli kancelářských služeb, zkombinovat zkušenosti z jednotlivých zemí a vystupovat jako jeden silný region. Plánuje se zaměřit především na business development vůči společným klientům z řad nájemců. Chce také zefektivnit společnou platformu pro sdílení dat a informací a zlepšit komunikaci a reporting směrem k majitelům kancelářských budov v CEE.

Marie Baláčová nastoupila do týmu průzkumu trhu společnosti Cushman & Wakefield v roce 2017. Vystudovala Vysokou školu ekonomickou v Praze, během doktorských studií hostovala na Georgetown University ve Washingtonu, D.C., a poté pracovala jako projektová specialistka v Sociologickém ústavu Akademie věd ČR. Nyní je lektorkou kurzu Průzkum trhu ve specializovaném programu MBARE na VŠE v Praze.

Ve své nové roli bude zodpovídat za implementaci nové datové strategie v celém regionu střední a východní Evropy, která se zaměřuje na zlepšení správy dat a vytvoření integrované databáze. Cílem je zefektivnění práce s informacemi napříč všemi sektory firmy, hlubší analýza trhu a využívání moderních vizualizačních nástrojů.

Ondřej Fukal vede tým více než stovky odborníků na správu komerčních nemovitostí včetně administrace nájmů, reportingu a podvojného účetnictví napříč sektory – od správy obchodních center po kancelářské a logitstické projekty. Má 27 let zkušeností v oboru. Je členem profesních sdružení RICS a ICSC, přednáší v kurzu MBARE na Vysoké škole ekonomické v Praze a na Prague (VŠE) a na Facility Management Institute.

V nové roli, kterou bude sdílet se Zuzanou Paciorkiewicz z polské pobočky firmy, Ondřej plánuje dále rozvíjet silnou pozici společnosti Cushman & Wakefield coby správce nemovitostí v regionu CEE, především díky sdílení zkušeností a nejlepší praxe s ostatními zeměmi, a přinést tak klientům další přidanou hodnotu.

Cílem společnosti Cushman & Wakefield je poskytnout regionálním klientům vhodnou platformu k řešení jejich potřeb a také sladit a koordinovat aktivity na úrovni regionu i jednotlivých zemí. Regionální vedoucí dohlížejí na řízení svých oblastí s cílem reagovat na měnící se potřeby klientů a poskytovat jim nejlepší poradenství na trhu.

Dalšími nově jmenovanými regionálními vedoucími z ostatních zemí CEE jsou:

  • Zuzana Paciorkiewicz (Polsko) – spoluvedoucí týmu správy nemovitostí pro region CEE
  • Tamara Laliashvili (Rusko) – vedoucí týmu Business Intelligence pro region CEE
  • Eliza Bingul (Polsko) – vedoucí digitální a korporátní komunikace pro region CEE
  • Karolina Samczynska-Fislak (Polsko) – vedoucí marketingu a obchodních nabídek pro region CEE

Za řízení Cushman & Wakefield na úrovni regionu CEE zodpovídá Jonathan Hallett, výkonný ředitel pro střední a východní Evropu, který k personálním změnám uvedl: „Gratuluji našim kolegům k novým pozicím ve vedení regionu. Významným způsobem tak přispívají k celkové diverzitě našeho regionálního týmu z hlediska genderu, národnosti, kulturního zázemí, znalostí a zkušeností. Diverzita vede k inovacím a větší spokojenosti klientů. Podpora zaměstnanců v růstu a jejich inkluze je nedílnou součástí kultury naší společnosti.“

Zdroj informací

Cushman & Wakefield a NejBusiness.cz

Datum

20. září 2021

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.1608 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál