Matěj Baranek a Ondřej Šimek posilují oddělení pronájmu kanceláří společnosti Savills

Matěj Baranek a Ondřej Šimek posilují oddělení pronájmu kanceláří společnosti Savills

Do pražské pobočky mezinárodní realitní poradenské společnosti Savills nastoupil Matěj Baranek na pozici associate director a Ondřej Šimek na pozici associate, oba v rámci oddělení pronájmu kancelářských prostor.

Matěj, který nastoupil v srpnu, má bohaté zkušenosti s poskytováním odborného poradenství uživatelům prostor z řad korporátních nájemců. Během své profesní kariéry spolupracoval s řadou společností z různých odvětví, včetně finančního sektoru, kde zastupoval společnost Moneta Money Bank, a dále e-commerce, kde zastupoval firmu Rohlík.cz. Před nástupem do společnosti Savills působil pět let ve společnosti Knight Frank, kde zastával různé pozice v oblasti zastupování nájemců a posledních devět měsíců zde působil na pozici vedoucího oddělení pronájmu kancelářských prostor. Ve společnosti Savills bude Matěj zodpovědný za zastupování nájemců a rozvoj mezinárodní nájemní platformy, pomáhající s příchozími i odchozími požadavky na pronájem komerčních prostor.

Ondřej přichází do Savills na pozici associate se zaměřením na služby uživatelům prostor s účinností od září. Než začal působil v realitním sektoru, strávil více než deset let v bankovnictví. Do Savills nastupuje také ze společnosti Knight Frank, kde se v průběhu tří let vypracoval z juniorské pozice na seniorního konzultanta oddělení pronájmu komerčních nemovitostí. Během své kariéry se specializoval na poradenství mezinárodním korporacím i místním společnostem, kdy mezi jeho klienty patřily společnosti jako GoodData, Solek nebo Sharry Europe.

Pavel Novák, vedoucí oddělení pronájmu kanceláří společnosti Savills ČR a SR, říká: ”Jsem velmi rád, že mohu ve svém týmu přivítat Matěje a Ondřeje, které velmi dobře znám ze svého předchozího působení. Jejich nástup koresponduje s naším hlavním cílem mít nejlepší lidi a platformu v rámci sektoru.”

Savills

Savills CZ s. r. o. je součástí globální společnosti Savills plc poskytující poradenské služby v oblasti komerčních nemovitostí zalistovaná na akciové burze London Stock Exchange. Týmy Savills působí ve více než 600 vlastních i partnerských kancelářích. Společnost zaměstnává přes 39 000 profesionálů ve více než 70 státech na území Severní i Jižní Ameriky, Evropy, Asie a Pacifiku, Afriky i Blízkého východu, kde nabízí široké spektrum specializovaných poradenských služeb a služeb v oblasti managementu a investic klientům z celého světa.

V České republice je společnost Savills aktivní od roku 2017. Přes 60 expertů její pražské kanceláře klientům nabízí odborné služby od investičního poradenství, oceňování, agendy pronájmů a správy nemovitostí, přes konzultace v oblasti výstavby a plánování projektů, až po průzkum trhu v sedmi hlavních sektorech: průmysl a logistika, kanceláře, maloobchod, volný čas, hotely, rezidenční bydlení a ubytování pro studenty.

Zdroj informací

Savills CZ s.r.o. a NejBusiness.cz

Datum

16. září 2021

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.2682 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál