David Čepek je novým jednatelem STILL ČR spol. s r. o.

David Čepek je novým jednatelem STILL ČR spol. s r. o.

Ve své nové roli viceprezidenta KION ITS EMEA Česká republika byl David Čepek jmenován jednatelem společnosti STILL ČR spol. s r.o., jednoho z hlavních dodavatelů vysokozdvižných vozíků a intralogistických řešení v České republice. Současně byl ve společnosti STILL ČR jmenován do pozice Head of Sales and Service Tomáš Hnízdil.

David Čepek v souvislosti se svou novou rolí uvedl: „Ve své nové pozici budu dbát na to, abychom našim zákazníkům poskytovali kvalitní služby a navrhovali pro ně špičková intralogistická řešení. Určitě se budu soustředit na to, abychom zákazníkům přinesli co nejvíce benefitů z dnešních megatrendů, jako je digitalizace a automatizace.“

Tomáš Hnízdil, nově odpovědný za prodejní a servisní služby, vidí své priority následovně: „Budu usilovat o to, aby naši zákazníci byli ještě spokojenější, nejenom s našimi kvalitními vozíky, ale i s dalšími návaznými službami v oblasti intralogistiky a servisu. I nadále se budeme soustředit na dodávky komplexních skladových řešení na míru pro každou potřebu a každý obor činnosti našich zákazníků.“

Nový manažerský tým spolu se zkušeným týmem STILL ČR připraví pro své zákazníky další inspiraci a nové impulzy.

David Čepek vystudoval Univerzitu J. E. Purkyně, obor podniková ekonomie a management. Od roku 1999 pracuje také pro Linde Material Handling Česká republika, kde od roku 2003 působil v pozici ředitele servisu a později od roku 2019 v pozici jednatele. Ve svém volném čase se věnuje rodině a sportu, zejména cyklistice a lyžování.

Tomáš Hnízdil vystudoval Fakultu strojní Technické univerzity Liberec. Ve společnosti STILL ČR pracuje od roku 1998, kdy zde zakládal oddělení použité techniky a krátkodobých pronájmů. Byl také odpovědný za klíčové zákazníky, od roku 2006 byl projektovým manažerem projektu pro ŠKODA AUTO. Od roku 2007 pracoval jako regionální vedoucí prodeje se zodpovědností za část republiky. Od června 2019 pracoval na pozici obchodního ředitele. Ve svém volném čase se Tomáš Hnízdil věnuje rodině a sportu, hlavně lyžování, padel tenisu, tenisu a golfu.

STILL

Společnost STILL nabízí intralogistická řešení na míru a implementuje inteligentní kombinace vysokozdvižných vozíků, skladové technologie, softwaru a služeb. Aktivity zakladatele firmy Hanse Stilla, který se v roce 1920 pustil do podnikání s obrovskou mírou kreativity, podnikatelského nadšení a kvality, rychle přerostly v celosvětově známou a silnou značku.

V současnosti je přibližně 9 000 kvalifikovaných pracovníků a pracovnic z výzkumu a vývoje, výroby, prodeje a servisu připraveno splnit individuální požadavky všech zákazníků po celém světě. Klíčem úspěchu společnosti jsou vysoce efektivní produkty, které sahají od specifických komplexních nabídek pro malé i velké provozy v různých oborech až po počítačové logistické programy pro řízení skladů a materiálových toků.

Zdroj informací

STILL ČR spol. s r. o. a NejBusiness.cz

Datum

14. září 2021

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.0986 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál