Společnost Mars jmenuje Danielu Hlaváčkovou portfolio ředitelkou pro střední Evropu

Společnost Mars jmenuje Danielu Hlaváčkovou portfolio ředitelkou pro střední Evropu

Společnost Mars, jeden z největších světových výrobců cukrovinek, žvýkaček, potravin a krmiv pro domácí zvířata, oznámila, že Daniela Hlaváčková, která v současné době zastává pozici manažerky trhu na Slovensku, byla povýšena na pozici portfolio ředitelky pro střední Evropu. Daniela se připojí k týmu v Praze a bude zodpovědná za čtyři země – Česko, Rumunsko, Maďarsko a Slovensko.

Daniela nastoupila do společnosti Mars v roce 2006 a dosavadní průběh její kariéry ve společnosti je ukázkovým příkladem úsilí společnosti Mars o rozvoj talentů, protože v průběhu let zastávala různé pozice v oblasti marketingu, včetně mezinárodního působení ve Wrigley UK jako manažerka aktivit a oblastní marketingová manažerka. Kromě toho je Daniela od roku 2016 členkou vedoucího týmu pro střední Evropu jako marketingová ředitelka pro žvýkačky a cukrovinky. Jako manažerka trhu na Slovensku získala Daniela cenné provozní zkušenosti v oblasti prodeje, správy zákazníků a celkové odpovědnosti za obchodní výsledky na trhu v této zemi. Vedla vytvoření samostatné obchodní organizace s úzkou vazbou na místní zákazníky, zavedla nový RTM v terénním týmu a řídila obrat v oblasti péče o zvířata na Slovensku.

Ve své nové funkci ředitelky pro střední Evropu bude Daniela zodpovědná za řízení růstu kvality ve všech segmentech (žvýkačky a cukrovinky, čokoláda, péče o zvířata a potraviny) ve čtyřech zemích střední Evropy: v Rumunsku, na Slovensku, v České republice a v Maďarsku.  Do středoevropského týmu přinese cenné zkušenosti, které v této oblasti získala jak v rámci prodeje, tak marketingu, spolu se svou vášní pro rozvoj talentů a silnou snahou o dosahování co nejlepších výsledků. 

„Protože se společnost Mars zaměřuje na rozvoj svých spolupracovníků, nasbírala jsem během své kariéry ve společnosti rozsáhlé zkušenosti a zastávala jsem různé pozice v různých funkcích, segmentech a oblastech. Podnik vždy podporoval mé potřeby flexibilní práce a jsem hrdá na to, že mohu řídit tak rozmanitý a rostoucí podnik. Těším se, až se s celou rodinou vrátím domů do Prahy,“ vysvětluje Daniela.

Zdroj informací

Mars a NejBusiness.cz

Datum

25. srpna 2021

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.2388 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál