Ivan Vondra je novým členem představenstva České spořitelny odpovědným za finanční řízení

Ivan Vondra je novým členem představenstva České spořitelny odpovědným za finanční řízení

Novým členem představenstva České spořitelny odpovědným za finanční řízení je od 1. srpna 2021 jmenován Ivan Vondra (58). Po více než osmi letech střídá na této pozici Wolfganga Schopfa, který se rozhodl vrátit zpět do rodného Rakouska.

Ivan Vondra má téměř 30letou zkušenost z bankovního prostředí. Po absolvování studia financí a ekonomie v roce 1989 zahájil svoji bankovní kariéru v roce 1992 nástupem do International Commercial Bank Praha, kde působil v oblasti finančního řízení. Od roku 1996 řídil oddělení účetnictví a controllingu Erste Bank v Praze. V letech 2002-2012 působil jako ředitel controllingu a plánování v České spořitelně a následně byl v období 2013-2015 šéfem útvaru účetnictví a controllingu. V posledních šesti letech byl členem představenstva Erste Bank Hungary, kde odpovídal za finanční řízení.

„Po letech se vracím zpět do České spořitelny a oceňuji obrovský posun, který kolegové za 6 let udělali. Těší mě, že mám příležitost pokračovat ve skvělé práci Wolfganga Schopfa a mohu pomoci Spořitelně udržet pozici lídra na trhu,“ říká ke svému zvolení Ivan Vondra.

Zdroj informací

Česká spořitelna, a.s. a NejBusiness.cz

Datum

3. srpna 2021

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.3689 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál