Jakub Stárek novým generálním ředitelem UniCredit Leasing od 1. 1. 2022

Jakub Stárek novým generálním ředitelem UniCredit Leasing od 1. 1. 2022

Jakub Stárek, jmenovaný obchodní ředitel a člen představenstva UniCredit Leasing, se od 1. ledna 2022 stane novým generálním ředitelem a předsedou představenstva UniCredit Leasing pro Českou republiku a Slovensko. Nahradí tak dosavadního generálního ředitele a předsedu představenstva Jiřího Matulu, který po skončení svého mandátu odejde do penze.

Jakub Stárek, jmenovaný obchodní ředitel UniCredit Leasing, je dlouholetým členem manažerského týmu divize Firemního a investičního bankovnictví UniCredit Bank. Kromě úspěšného působení ve vedení úseků SME, MID, Large Corporates a Strategickém řízení korporátního bankovnictví vedl také několik významných projektů, mezi které patří například resegmentace small business klientů do malých a středních podniků (SME) nebo implementace nového IT systému EzY Core ve Firemním a investičním bankovnictví. Od srpna 2021 bude Stárek působit jako obchodní ředitel a člen představenstva UniCredit Leasing, od ledna 2022 vystřídá Jiřího Matulu, který na pozici generálního ředitele UniCredit Leasing působí od roku 2006.

„Jakub Stárek prokázal během svého dosavadního působení kvalitní výsledky v řízení významných úseků a projektů, a to i v zavádění inovací v rychle se rozvíjejícím digitálním prostředí. Jsem přesvědčen, že se svými bohatými profesionálními zkušenostmi posílí nejen svou pozici v rámci skupiny UniCredit, ale bude i skvělým novým generálním ředitelem UniCredit Leasing, který bude nadále kontinuálně rozvíjet,“ komentuje významnou personální změnu Jakub Dusílek, předseda představenstva a generální ředitel UniCredit Bank.

Zdroj informací

UniCredit Leasing CZ, a.s. a NejBusiness.cz

Datum

14. července 2021

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.2298 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál