Denisa Škantová ředitelkou IT skupiny ČSOB

Denisa Škantová ředitelkou IT skupiny ČSOB

Novou ředitelkou ČSOB pro informační technologie se s účinností od letošního 1. srpna stane Denisa Škantová.

Denisa má za sebou 18 let působení ve vedoucích pozicích v bankovnictví a pojišťovnictví. Nyní je výkonnou ředitelkou Zpracování operací a nákupu ČSOB, kde řídí tým 700 zaměstnanců, jehož součástí je i Centrální nákup a IPA (Intelligent Process Automation). Do ČSOB přišla Denisa z finanční skupiny Generali/Česká pojišťovna, kde se věnovala oblasti zpracování operací a také digitalizace. Vystudovala magisterský a doktorský program na Universitě Karlově v Praze a následně MBA na University of Pittsburgh.

“Denisa má za sebou řadu týmových úspěchů, podařilo se jí vybudovat velmi dobře fungující a efektivní tým Operations obsluhující nejen banku ale i ostatní dceřiné firmy ČSOB. Pod jejím vedením se ČSOB dostala mezi leadry v oblasti využití RPA& AI technologií. Potvrzením bylo i jedno z předních umístění v prestižní mezinárodní soutěži The Customer Insight & Growth Banking Innovation Awards. Denisa má kromě manažerských zkušeností silnou vášeň pro nové technologie a vytváření inovativního prostředí. Těším se na spolupráci s Denisou v její nové roli a věřím, že tým IT, který je klíčový pro naplnění naší strategie a složený ze skvělých expertů i lídrů, bude nadále posilovat pozici skupiny ČSOB jako lídra inovací a digitalizace,” říká Marcela Suchánková, členka představenstva ČSOB zodpovědná za lidské zdroje, IT technologie a Operations.

S účinností od 1. července 2021 se Vladimír Vojtíšek, současný ředitel pro oblast Platební a karetní řešení a spotřební financování, ujme pozice manažera zodpovědného za vedení útvaru Daily Banking, pod který spadají útvary Platební a karetní řešení, spotřební financování, Platební Acquiring, E-commerce a karty.

„Velmi se těším na další spolupráci s Vladimírem a věřím, že se jeho staro-novému týmu podaří zvýšit vnímání ČSOB jako inovativní firmy i v oblasti základních bankovních služeb.“ říká Michaela Lhotková Chief Innovation Officer skupiny ČSOB.

Vladimír aktuálně zastává pozici ředitele pro Platební a karetní řešení, Spotřební financování. Do skupiny ČSOB nastoupil v roce 1998, kdy začínal na pozici klientského pracovníka v pobočkové síti. V minulosti působil v rámci skupiny ČSOB také v útvaru Úvěrová architektura a od roku 2010 zastával pozici ředitele odboru Řízení rizik v Hypoteční bance, kde se stal v roce 2017 členem představenstva a vrchním ředitelem pro oblast Rizika a Finance. Vladimír vystudoval magisterské studium zaměřené na bankovnictví.  Svůj volný čas nejraději tráví s rodinou a poznáváním nových míst.

Zdroj informací

Československá obchodní banka, a. s. a NejBusiness.cz

Datum

24. června 2021

Fotogalerie

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.0274 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál