Novým jednatelem společnosti ROSSMANN ČR byl jmenován Karol Jakubek

Novým jednatelem společnosti ROSSMANN ČR byl jmenován Karol Jakubek

Jednatelem společnosti ROSSMANN ČR se od 1. 5. 2021 stal Karol Jakubek, který nově zastřešuje oddělení financí, HR, komunikaci, logistiku a revizi. Nahradil tak Vladimíra Mikela, který působil ve funkci jednatele od r. 2010 a nyní odchází do důchodu.

Karol Jakubek zahájil svou profesní kariéru ve společnosti DPD jako analytik a postupně se propracoval až do pozice finančního ředitele pro Česko a finančního koordinátora pro Slovensko a Maďarsko. Následně přijal nabídku od společnosti AB Facility, kde měl v roli finančního ředitele pro Česko, Slovensko a Polsko za úkol stabilizovat finanční situaci a podpořit aktivity ke zlepšení výsledků společnosti. Od roku 2014 stál jako finanční ředitel a jednatel u úspěšného zavádění značky MOL na český trh a poslední dva roky v rámci skupiny MOL zastával i roli finančního koordinátora pro dalších 8 zemí regionu CEE.

Karol Jakubek bude ve společnosti ROSSMANN z pozice jednatele zodpovědný za oddělení financí, HR, komunikace, logistiky a revize a bude spolupracovat s Ing. Vítem Podešvou, jednatelem společnosti zodpovědným za prodej, nákup, marketing, IT a oddělení expanze a property.

ROSSMANN

Druhý největší německý drogistický řetězec ROSSMANN s celkovým obratem přes 10 miliard euro provozuje v osmi evropských zemích více než 4 200 prodejen a zaměstnává více než 56 000 pracovníků. ROSSMANN v České republice je společný joint venture Dirk Rossmann GmbH Německo a A.S. Watson Hongkong. A.S. Watson je největší health & beauty retailer s celosvětovým obratem 17 miliard euro a počtem obchodů 15 000.  V České republice má ROSSMANN 150 prodejen s ročním obratem více než 4 miliardy Kč. ROSSMANN se řídí potřebami a přáními svých zákazníků. Společnost vyvinula výhradně digitální věrnostní program v aplikaci – ROSSMANN CLUB.

Ve svých moderních prodejnách ROSSMANN nabízí zákazníkům vedle širokého a kvalitního sortimentu značkových produktů také výrobky vlastních značek ISANA, Babydream, enerBiO, Alterra, Ideenwelt /Svět nápadů/ a další. Výrobky privátních značek Alterra a enerBiO jako první v ČR získaly mezinárodní ocenění pečetí kvality GREEN BRANDS za udržitelné podnikání. ROSSMANN je rámci svého působení vedoucím na poli udržitelnosti, což dokládá i projekt ve vybraných prodejnách Drogerie bez obalu. Od r. 2009 společnost přerozdělila již více než 62 mil. Kč na pomoc ohroženým dětem a rodinám v nouzi.

Zdroj informací

ROSSMANN, spol. s r.o. a NejBusiness.cz

Datum

21. května 2021

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.5262 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál