Václav Lokaj povede obchod a marketing ČSOB Penzijní společnosti

Václav Lokaj povede obchod a marketing ČSOB Penzijní společnosti

Václav Lokaj (42) se stane s platností od 1. června obchodním a marketingovým ředitelem ČSOB Penzijní společnosti. V této pozici vystřídá Ladislava Rokose, který se rozhodl skupinu ČSOB opustit.

Václav je dlouholetým zaměstnancem skupiny ČSOB. Pracuje zde od roku 2003 a po celou dobu své profesní kariéry se zaměřuje na oblast obchodu – nejprve v pobočkové síti jako retailový i firemní bankéř a posléze od roku 2008 v manažerských rolích. Následně od roku 2012 pracoval v centrálních útvarech, mj. jako projektový manažer útvaru Produkty a služby a zaváděl v ČSOB věrnostní program pro retailové klienty. Od roku 2016 pak vedl tým segmentových manažerů se zaměřením na řízení retailového klientského portfolia a rozvoj spolupráce ve skupině ČSOB. V rámci této pozice je také součástí projektu integrace ČMSS do skupiny ČSOB. Řídí i aktivity spojené s věrnostním programem ČSOB a Poštovní spořitelny a motivačním programem pro retailové zaměstnance partnerských společností.

Václav se v rámci nové pozice zaměří na činnosti spojené s probíhající digitalizací jednotlivých procesů Penzijní společnosti a portfolio management klientské báze. Mezi jeho další aktivity bude patřit zefektivnění interních procesů a pokračování ve sjednocování jednotlivých postupů ve spojení se skupinou ČSOB.

Zdroj informací

Československá obchodní banka, a. s. a NejBusiness.cz

Datum

14. května 2021

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.5025 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál