Marketing pro Českou a Slovenskou republiku ve společnosti Epson vede Renáta Dihlová

Marketing pro Českou a Slovenskou republiku ve společnosti Epson vede Renáta Dihlová

Společnost Epson s příchodem jara otevřela novou pozici Marketing Services Specialist, na kterou nastoupila Renáta Dihlová.

Renáta do společnosti Epson nastoupila již v roce 2017 po předchozí dvouleté zkušenosti v překladatelském centru, kde zastávala pozici koordinátor jazykových služeb. V Epsonu doposud působila na pozici Sales Office Administrator, v rámci které měla v kompetenci primárně administrativu a podporu obchodního a marketingového týmu.

Na pozici Marketing Services Specialist bude mít nově na starosti veškerou marketingovou komunikaci pro Českou republiku a Slovensko, zodpovědnost za přípravu a realizaci marketingového plánu a alokování budgetu.

Tato změna otevírá Renátě nové možnosti: „Posun na marketingovou pozici mi umožňuje být více kreativní, podílet se na zajímavých projektech, na plánování a realizaci aktivit a přitom nadále spolupracovat se skvělým týmem.“ A dále dodává: „Je mi ctí, že mohu být součástí přední světové společnosti, pro kterou jsou na prvním místě nejen potřeby zákazníků a vývoj inovativních řešení, ale rovněž udržitelnost a ochrana životního prostředí. Epson je společností, která skutečně naplňuje své motto a přináší světu: lepší produkty pro lepší budoucnost.“

Epson

Společnost Epson je globálním technologickým lídrem, který propojuje lidi, věci a informace pomocí nebývale efektivních, kompaktních a precizních technologií. Společnost se soustředí na to, aby přinášela inovace a překonala očekávání zákazníků v oblasti inkoustového tisku, vizuální komunikace, přenosné elektroniky a robotiky. Epson je hrdý na to, že pomáhá spoluvytvářet udržitelnou společnost, a rovněž na své dlouhodobé snahy o naplnění Cílů udržitelného rozvoje OSN.

Globální korporace Epson Group vedená společností Seiko Epson Corporation se sídlem v Japonsku dosahuje ročních prodejů v hodnotě přesahující 1 miliardu JPY.

Zdroj informací

Epson a NejBusiness.cz

Datum

22. dubna 2021

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.346 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál