Novou vedoucí marketingu ŠKODA AUTO Česká republika se stala Martina Zimmermann

Novou vedoucí marketingu ŠKODA AUTO Česká republika se stala Martina Zimmermann

Na pozici vedoucí marketingu ŠKODA AUTO Česká republika nastupuje Martina Zimmermann. Zkušená manažerka má 12leté zkušenosti na různých marketingových pozicích v oblasti automotive, poslední 2 roky působila v tuzemském zastoupení mladoboleslavské automobilky. Jejím hlavním úkolem na nové pozici bude plánování marketingových a sponzoringových aktivit, strategické řízení produktové strategie a další posilování postavení značky ŠKODA na českém trhu. Ve funkci nahrazuje Petra Janebu, který bude nově zodpovědný za rozvoj prodeje automobilky ŠKODA AUTO na čínském trhu.

Martina Zimmermann, která vystudovala obor Podniková ekonomika a management na Vysoké škole ekonomické, zahájila svoji profesní kariéru u českého importéra značek koncernu Volkswagen. Tam působila v různých pozicích 9 let, z toho 4 roky jako marketingová manažerka divize Volkswagen osobní vozy. Poslední 2 roky je součástí marketingového týmu ŠKODA AUTO Česká republika, který nyní povede.

„Martina Zimmermann se osvědčila v mnoha složitých situacích, kterým poslední dobou automobilový trh čelí. Jsem přesvědčen o tom, že právě ona je tou správnou osobou, která významnou měrou přispěje k dalšímu rozvoji marketingových aktivit značky ŠKODA na českém trhu,“ říká Jiří Maláček, vedoucí tuzemského zastoupení automobilky ŠKODA AUTO. „Chci při této příležitosti popřát Martině Zimmermann dostatek elánu při zvládání náročných úkolů, které ji čekají. Současně bych rád poděkoval Petru Janebovi za jeho nasazení a skvělou spolupráci a popřál mu hodně úspěchů v nové pracovní pozici,“ dodává Jiří Maláček.

Dosavadní vedoucí marketingu ŠKODA AUTO Česká republika Petr Janeba bude nově ve ŠKODA AUTO odpovědný za aktivity značky ŠKODA v Číně. V minulosti již přímo v Číně pracoval na pozici ředitele rozvoje dealerské sítě SAIC Volkswagen a po svém nástupu zpět do společnosti ŠKODA AUTO v roce 2016 vedl prodejní aktivity značky ŠKODA v Asii a dalších zámořských teritoriích.

Zdroj informací

ŠKODA AUTO a.s. a NejBusiness.cz

Datum

1. dubna 2021

Fotogalerie

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.2259 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál