Obchodním konzultantem personální agentury Předvýběr.CZ se stal hráč florbalové reprezentace

Obchodním konzultantem personální agentury Předvýběr.CZ se stal hráč florbalové reprezentace

Posilou personálky Předvýběr.CZ se stal dvaatřicetiletý Daniel Šebek, který nastoupil do pražské kanceláře jako obchodní konzultant. Daniel je současně útočníkem superligového klubu Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav a a hráčem národní florbalové reprezentace.

„Mám radost, že nás bude Daniel reprezentovat i u klientů. Z dosavadních zkušeností vím, že sportovci umí být dobrými obchodníky,“ vítá nového kolegu František Boudný, ředitel personální agentury.

Daniel hraje florbal od roku 1997, hráčem české reprezentace je od roku 2010. V mladoboleslavském florbalovém týmu působí od sezóny 2019/20, předchozích deset let strávil v zahraničních klubech ‒ ve švédském FC Helsingborg a ve švýcarských SV Wiler Ersigen a UHC Grünenmatt.

„Baví mě pracovat s lidmi, proto se těším na spolupráci a setkávání s firemními zákazníky. Obchod mě vždy lákal a těším se na nové výzvy,“ říká Daniel Šebek.

V minulosti pracoval šest let ve švýcarské speditérské firmě Flyer AG. Je absolventem PB-Vyšší odborné a Střední školy managementu ‒ Obchodní akademie, mluví dobře anglicky a německy. Mezi jeho koníčky kromě sportu patří film, cestování a společenský život.

Předvýběr.CZ je dlouholetým partnerem mladoboleslavského florbalového klubu a od sezóny 2020/21 i jeho generálním partnerem.

Předvýběr.CZ

Předvýběr.CZ je česká personální společnost, která působí na trhu od roku 2008. Soustředí se na předvýběr vhodných kandidátů, kdy oslovuje uchazeče přes online pracovní portály, online databáze, rozsáhlou interní databázi kontaktů a sociální sítě. O kvalitní vyhledávání a relevantnost kandidátů se stará 30 zaměstnanců pracujících v pražské centrále a v regionálních kancelářích na Vysočině, v Brně a v Ostravě. Personální agentura je generálním partnerem klubu Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav, partnerem fotbalového klubu FC Vysočina Jihlava a generálním partnerem Bike Maratonu Kněžice. Podporuje činnost Nadačního fondu Toník a spolku Dobré víly.

Zdroj informací

PŘEDVÝBĚR.CZ s.r.o. a NejBusiness.cz

Datum

25. března 2021

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.2476 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál