Nové manažerské posily v Schindler CZ, a.s.

Nové manažerské posily v Schindler CZ, a.s.

Tým seniorních manažerů společnosti Schindler CZ, a.s., se v uplynulých týdnech významně rozrostl. Od února vede Nové instalace výtahů a eskalátorů Schindler v České republice a na Slovensku Vladimír Bašnák. Změnu hlásí i divize Existujících instalací (EI), v jejímž čele pro obě země stanula Aneta Olędzka. Novou provozní ředitelkou pro ČR je pak od března Michaela Klesnarová. Všichni tři jsou ve firemní hierarchii hned za generálním ředitelem pro ČR a SR. Obsazení těchto klíčových pozic je v souladu s plánovanou úpravou struktury a posílením týmu jednoho z oborových lídrů na našem trhu.

Aneta Olędzka, ředitelka Existujících instalací v České republice a na Slovensku, přichází do pražského sídla společnosti z Varšavy, kde zastávala pozici Business Development Manager pro oblast jižní a východní Evropy (ASE). Zodpovědná bude za strategický rozvoj servisu a modernizací v Česku i na Slovensku. Nadále bude podporovat i ASE EI ředitele, a to především v rámci projektů zaměřených na marketing a zákaznickou spokojenost.

„Věřím, že významný potenciál dalšího rozvoje společnosti Schindler tkví právě v zákaznické spokojenosti. Proto chceme být našim zákazníkům ještě blíže a více jim naslouchat, abychom jejich očekávání spojená s našimi produkty i službami nejen naplnili, ale dokonce předčili. Tohoto cíle můžeme dosáhnout jen díky skvěle odvedené práci všech našich zaměstnanců. Péči o ně tedy věnujeme velkou pozornost. Stavíme na jasné strategii a pozitivní motivaci. Máme zde velmi silný tým a jsem ráda, že mohu být jeho součástí,“ říká Aneta Olędzka.

Než nastoupila do Schindler Group působila na výkonných pozicích ve významných mezinárodních firmách zaměřených na farmacii a spotřební zboží, jmenovitě například L´Oreál, Nestlé či Omron Healthcare. Absolventka právnické fakulty na Varšavské univerzitě dokončila také postgraduální studia marketingu a ekonomie, mimo jiného na prestižním francouzském INSEAD nebo anglické Oxford Business College.

Vladimír Bašnák, ředitel Nových instalací pro Českou republiku a Slovensko, se bude věnovat přípravě strategie produktového managementu, procesům, analýze trhu a jeho požadavků. Sám k tomu říká: „Schindler patří v rámci oboru k lídrům na obou trzích, a to díky naprosté profesionalitě, silné orientaci na zákazníka a inovativním řešením. Je mi ctí být členem týmu. Ze své pozici bych rád přispěl k dalšímu růstu segmentu nových instalací
a k tomu, aby se Schindler stal pro zákazníky první volbou.“

S výtahařinou je spojena celá dosavadní kariéra Vladimíra Bašnáka včetně šestiletého období, které strávil ve Spojených arabských emirátech. Ve společnosti KONE tam zastával regionální pozici Customer Solutions Engineer Managera pro oblast Středního východu a Afriky. Vladimír Bašnák je absolventem Strojírenské fakulty Slovenské technické univerzity v Bratislavě.

Michaela Klesnarová, provozní ředitelka pro Českou republiku, bude zodpovědná za vedení provozně-obchodních oddělení v rámci nových instalací, servisu a modernizací. Podílet se bude také na vývoji organizační struktury. Zapojí se rovněž do rozvoje zaměstnanců a podpory jejich angažovanosti a spokojenosti. „Schindler pro mě představuje synonymum kvality i péče a zájmu, a to jak o zákazníky, tak o zaměstnance. Je mi ctí, že budu moci rozvíjet a podporovat naše kolegy, tak abychom ještě více naplnili očekávání našich zákazníků, a to těch dlouhodobých i nových.“

Dosavadní zkušenosti Michaely Klesnarové jsou spojeny s proklientsky zaměřeným portfoliem společností. Více než pět let byla obchodní ředitelkou firmy Aramark, s.r.o., poskytující stravovací služby pro firmy, nemocnice i armádu. V uplynulých letech vedla obchod a marketing ve společnosti Atalian zaměřené na integrovaný facility management.

Má zkušenosti z evropského trhu i z USA, kde působila přes tři roky.

Schindler CZ, a. s.

Schindler CZ, a. s. je dceřinou společností mezinárodního koncernu Schindler, který je předním světovým dodavatelem výtahů, eskalátorů a souvisejících služeb. Řešení značky Schindler v oblasti mobility přepraví denně po celém světě více než 1,5 miliardy osob. Úspěch koncernu Schindler Group se opírá o práci více než 60 000 zaměstnanců ve více než stovce zemí.

Zdroj informací

Schindler CZ, a.s. a NejBusiness.cz

Datum

17. března 2021

Fotogalerie

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.1307 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál