Josef Vajsejtl novým generálním ředitelem ČSOB Leasing

Josef Vajsejtl novým generálním ředitelem ČSOB Leasing

S platností od 1. dubna 2021 nastoupí na pozici generálního ředitele ČSOB Leasing Josef Vajsejtl (41). Převezme tak roli po Pavlu Prokopovi, který od stejného data přechází na pozici výkonného ředitele Firemního bankovnictví ČSOB.

Josef pracuje ve skupině ČSOB již od roku 2004, kdy začínal v pozici manažera zodpovědného za řízení úrokových sazeb. Mezi lety 2006 a 2008 byl projektovým manažerem zodpovědným za implementaci významné evropské směrnice MiFID regulující oblast finančních trhů. Poté již působil v oblasti korporátního bankovnictví, přičemž od roku 2015 je ředitelem pražské pobočky Korporátního bankovnictví ČSOB, Praha I.

Ve své nové roli se chce zaměřit na pokračující digitalizaci klientských a interních procesů, efektivitu jednotlivých obchodních aktivit a vše, co povede k udržení a posílení pozice ČSOB Leasing jako leadera na českém leasingovém trhu.

Josef získal magisterský titul na Institutu ekonomických studií Fakulty sociálních věd Univerzity Karlovy v Praze. V rámci studia absolvoval i roční stáž na Univerzitě J.W. Goethe v německém Frankfurtu se zaměřením na bankovnictví a finance. Ve volném čase se věnuje rodině, cyklistice, vaření a rád poslouchá Pink Floyd.

Skupina ČSOB

je vedoucím hráčem na bankovním trhu v České republice. Naše motto „Digitálně a s lidmi“ nejlépe vyjadřuje probíhající investice do inovací a digitalizace, díky nimž neustále zjednodušujeme a zkvalitňujeme obsluhu našich klientů v pobočkách i online prostředí. Naše služby jsou k dispozici 24 hodin denně 7 dnů v týdnu. Stavíme na unikátním bankopojišťovacím modelu, který nabízí pod jednou střechou vše pro řešení finančních potřeb – od bankovních služeb pod značkou ČSOB či Poštovní spořitelna přes pojištění od ČSOB Pojišťovny až po úvěry na bydlení od Hypoteční banky či Českomoravské stavební spořitelny, ČSOB Penzijní společnost, ČSOB Leasing, ČSOB Asset Management, ČSOB Factoring a Patria Finance.

Své služby poskytujeme všem typům zákazníků – fyzickým osobám, malým a středním podnikům i korporátní a institucionální klientele. Skupina ČSOB je součástí mezinárodní bankopojišťovací skupiny KBC, která působí především v Belgii a v regionu střední a východní Evropy.

Zdroj informací

Československá obchodní banka, a. s. a NejBusiness.cz

Datum

10. března 2021

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.1719 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál