Ředitelem provozu přeprav DB Schenker se stal Pavel Gorčica

Ředitelem provozu přeprav DB Schenker se stal Pavel Gorčica

Pavel Gorčica je od února novým členem top managementu a ředitelem provozu přeprav DB Schenker. Úspěšný manažer s bohatými zkušenostmi z průmyslu bude v logistické společnosti zastřešovat přepravní služby i pobočkovou síť.

Do nejužšího vedení mezinárodního poskytovatele logistických řešení a globálních spedičních služeb DB Schenker přechází Pavel Gorčica z křesla provozního ředitele společnosti CRYTUR s.r.o. zabývající se výrobou syntetických krystalů pro vědu a průmysl. Před tím více než 20 let zastával pozici generálního ředitele ve společnosti KSM CASTINGS CZ a.s., která se zabývá výrobou hliníkových komponentů pro automobilový průmysl. „Byl jsem u začátků fungování firmy, která se v následujících letech rychle rozvíjela. Obrat firmy se zvedl z půl milionu euro na 65 milionů euro, a počet zaměstnanců se zvýšil z 60 na 600. Přináším si bohaté zkušenosti z logistiky na straně velké výrobní firmy. Kladu si nemalé cíle a těším se, až je společně v DB Schenker dosáhneme,“ řekl nový ředitel provozu přeprav DB Schenker Pavel Gorčica.

„Pavel Gorčica nastupuje do úspěšné a rychle se rozvíjející firmy. Věřím, že u nás naplno zúročí své letité zkušenosti s byznys developmentem. Jeho hlavním úkolem bude další rozvoj naší přepravní sítě, zavádění nových služeb a rozvoj komunikačních a prodejních kanálů,“ okomentoval novou personální posilu Tomáš Holomoucký, ředitel společnosti DB Schenker.

Ambiciózní manažer bude mít na starosti řízení úseku přeprav, tedy kamionové, železniční, námořní a letecké přepravy, včetně celních služeb. Zodpovědní mu budou i manažeři jednotlivých poboček a regionálních hubů.

DB Schenker

DB Schenker je jedním z předních světových poskytovatelů integrovaných logistických řešení a globálních spedičních služeb. Zajišťuje mezinárodní výměnu zboží formou silniční, železniční, letecké a námořní přepravy. Je specialistou na řízení dodavatelského řetězce a poskytování komplexních logistických řešení - od přeprav, skladování a distribuce až po řízení toku informací. Kromě inovačních řešení nabízí komfort komplexních služeb, individuální přístup, vysokou profesionalitu a oporu spolehlivého partnera. Disponuje širokým technickým, technologickým i kapitálovým zázemí.

Celosvětová síť DB Schenker zahrnuje 130 zemí, kde zaměstnává přes 91 tisíc spolupracovníků. Na každém kontinentu jsou pobočky DB Schenker klíčem k těsné blízkosti k zákazníkům a umožňují organizovat přepravu zboží po celém světě. DB Schenker je součástí německého koncernu Deutsche Bahn, divize logistiky.

V České republice má DB Schenker prostřednictvím Schenker spol. s r. o. silné zastoupení – 2200 kvalifikovaných spolupracovníků na 22 pracovištích po celé České republice. Díky tomu dokáže být svým zákazníkům a obchodním partnerům co nejblíže a pružně reagovat na jejich požadavky. Při poskytování služeb společnost dbá na ochranu životního prostředí a zdrojů. Rovněž přebírá aktivní roli při utváření sociálního a ekonomického prostředí a snaží se přinášet užitek nad rámec společnosti.

DB Schenker patří podle žebříčku Czech Top100 mezi stovku nejvýznamnějších firem v České republice.ejovým úkolem v novém působišti je především posilovat pozici společnosti coby preferovaného investora pro startupy v oblastech e-commerce, logistiky a fintechu, hledat nové investiční příležitosti a aktivně podporovat rozvíjející se projekty, které do skupiny spadají. Zabadal do V-Sharpu přichází z pozice hlavního analytika investiční skupiny DRFG.

Zdroj informací

DB Schenker a NejBusiness.cz

Datum

26. února 2021

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.5336 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál