Continental Barum s.r.o.: nový jednatel společnosti zodpovědný za marketing a obchod

Continental Barum s.r.o.: nový jednatel společnosti zodpovědný za marketing a obchod

Společnost Continental Barum s.r.o. oznámila změny na pozici jednatele společnosti, který je zodpovědný za marketing a obchod.

Pavol Červenák nahradil od 1. února 2021 dosavadního jednatele Martina Budaye, který bude nadále působit v koncernu Continental na pozici ředitele výrobního závodu a obchodu v jihoafrickém Port Elizabeth.

Pavol Červenák pracuje v koncernu Continental více než 15 let. Začínal ve slovenské společnosti Matador Púchov, kterou v roce 2007 převzal koncern Continental. Byl zodpovědný za řízení a rozvoj obchodních aktivit koncernových značek na trzích střední a východní Evropy. V Otrokovicích, kde působí od roku 2013, patřily do jeho kompetence víceré obchodní aktivity. Od 1. ledna 2019 zodpovídal za řízení servisní sítě BestDrive v České a Slovenské republice.

Continental AG

Continental vyvíjí pokrokové technologie a nabízí služby pro udržitelnou a provázanou mobilitu lidí a jejich majetků. Technologická společnost, založená roku 1871, nabízí bezpečná, účinná, inteligentní a cenově dostupná řešení pro vozidla, stroje, dopravu a přepravu. V roce 2019 dosáhla společnost Continental obratu 44,5 miliardy eur a v současné době zaměstnává více než 233 000 zaměstnanců v 59 zemích světa.

Divize pneumatik má v současnosti 24 výrobních a vývojových míst po celém světě. Jako jeden z předních světových výrobců pneumatik, který zaměstnává kolem 56 000 zaměstnanců, generovala v roce 2018 tržby ve výši 11,4 miliardy eur. Continental se v oblasti výroby pneumatik řadí mezi technologické leadery a nabízí širokou řadu produktů pro osobní i nákladní vozy a pro jednostopá vozidla. Prostřednictvím neustálých investic do výzkumu a vývoje zásadním způsobem přispívá k zajištění nákladově efektivní a ekologické mobility zákazníků. Portfolio divize pneumatik obsahuje také služby, zaměřené na obchod s pneumatikami a jejich použití ve flotilách stejně jako digitální systémy řízení pro pneumatiky nákladních vozidel.

Continental AG je v České republice zastoupena výrobními a prodejními jednotkami v Adršpachu, Brandýse nad Labem, Frenštátě pod Radhoštěm, Jičíně, Otrokovicích, Trutnově a Horšovském Týně. Slovenskou republiku zastupují výrobní závody Púchov, Zvolen, Partizánske a Dolné Vestenice. Celkem v Česku a na Slovensku koncern Continental AG zaměstnává na 19 000 zaměstnanců. Na českém trhu patří do portfolia společnosti Continental Barum s.r.o. pneumatiky Continental, Barum, Uniroyal, Semperit, Matador a General Tire.

Zdroj informací

Continental Barum s.r.o. a NejBusiness.cz

Datum

11. února 2021

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.1655 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál