Komunikaci skupiny ČSOB v oblasti bydlení zastřeší Andrea Vokálová

Komunikaci skupiny ČSOB v oblasti bydlení zastřeší Andrea Vokálová

Za externí komunikaci skupiny ČSOB pro oblast financování bydlení je nově zodpovědná Andrea Vokálová, dosavadní mluvčí Hypoteční banky. Veškerá témata související s bydlením a jeho financováním bude ve skupině nově zastřešovat jedna osoba. Dochází tak k integraci komunikace v rámci skupiny ČSOB, do které spadají Hypoteční banka a Českomoravská stavební spořitelna, jedničky trhu bydlení.

„Nová pozice bude zastřešovat integrovanou komunikaci v oblasti financování bydlení. Díky propojení několika entit vzniká prostor pro nová zajímavá témata a možnosti komunikace, které byly dosud roztříštěné mezi jednotlivé mluvčí. Společně chceme posílit mediální pozici ČSOB jako jedničky na trhu bydlení,“ popsala novou roli Andrea Vokálová, která doposud zastávala pozici mluvčí Hypoteční banky.

Tomáš Kofroň, který byl doposud zodpovědný za komunikaci Českomoravské stavební spořitelny (ČMSS), ze skupiny ČSOB odchází.

Změny se dějí v rámci integračních aktivit uvnitř skupiny ČSOB, jejichž cílem je propojení služeb a produktů nabízených novým i stávajícím klientům banky. V rámci těchto aktivit ČMSS změní k 11. březnu 2021 svůj název na ČSOB Stavební spořitelnu.

Skupina ČSOB

je vedoucím hráčem na bankovním trhu v České republice. Naše motto „Digitálně a s lidmi“ nejlépe vyjadřuje probíhající investice do inovací a digitalizace, díky nimž neustále zjednodušujeme a zkvalitňujeme obsluhu našich klientů v pobočkách i online prostředí. Naše služby jsou k dispozici 24 hodin denně 7 dnů v týdnu. Stavíme na unikátním bankopojišťovacím modelu, který nabízí pod jednou střechou vše pro řešení finančních potřeb – od bankovních služeb pod značkou ČSOB či Poštovní spořitelna přes pojištění od ČSOB Pojišťovny až po úvěry na bydlení od Hypoteční banky či Českomoravské stavební spořitelny, ČSOB Penzijní společnost, ČSOB Leasing, ČSOB Asset Management, ČSOB Factoring a Patria Finance.

Své služby poskytujeme všem typům zákazníků – fyzickým osobám, malým a středním podnikům i korporátní a institucionální klientele. Skupina ČSOB je součástí mezinárodní bankopojišťovací skupiny KBC, která působí především v Belgii a v regionu střední a východní Evropy.

Zdroj informací

Československá obchodní banka, a. s. a NejBusiness.cz

Datum

27. ledna 2021

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.2955 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál