Jana Etrych Goldscheidová posiluje investiční tým pražské pobočky Savills

Jana Etrych Goldscheidová posiluje investiční tým pražské pobočky Savills

Do pražské pobočky mezinárodní realitní poradenské společnosti Savills nastupuje od února 2021 Jana Etrych Goldscheidová na pozici associate director v rámci investičního oddělení. Jana bude pracovat po boku Stuarta Jordana, výkonného ředitele a vedoucího oddělení investic v Savills.

Jana má odborné znalosti a 13leté zkušenosti s transakcemi, správou aktiv a oceňováním v oblasti financování nemovitostí a podniků v regionu střední a východní Evropy. Úspěšně kombinuje silné manažerské a analytické dovednosti a v zastoupení klientů realizovala řadu akvizic a prodejů komerčních a rezidenčních aktiv. Naposledy působila jako investiční manažerka pro soukromého kapitálového investora se zaměřením na rezidenční a komerční aktiva. Dříve pracovala také pro společnosti LaSalle Investment Management a Penta Investments.

V Savills bude její primární úlohou podpora a podílení se na pokračujícím růstu aktivit investičního týmu s hlavním zaměřením na poskytování služeb během celého akvizičního a prodejního procesu kancelářských aktiv, rezidenčních aktiv a pozemků, včetně poradenství v oblasti financování, strukturování a cenové nabídky.

Stuart Jordan, výkonný ředitel společnosti Savills Česká a Slovenská republika, říká: „Jsem rád, že mohu Janu přivítat v investičním týmu Savills. Její nástup znamená další krok v pokračujícím rozšiřování našich týmů. Jana má rozsáhlé znalosti z oblasti financí, ze sektoru komerčních nemovitostí v rámci celého regionu střední a východní Evropy a zkušenosti z řady firemních kultur, jako jsou institucionální investoři, soukromí investoři a společnosti poskytující poradenství. Bude neocenitelným přínosem pro naše obchodní aktivity.“

„Jsem nadšena, že se mohu připojit k Savills v době, kdy společnost významně expanduje v České a Slovenské republice a v širším regionu střední a východní Evropy, a těším se, že budu součástí předního investičního týmu na trhu. Savills se stala mojí další profesní volbou především díky silnému odbornému zázemí, dobrému týmovému duchu a dlouhodobým profesionálním vztahům se silnou klientskou základnou,“ dodává Jana Etrych Goldscheidová.

Savills

Savills CZ s. r. o. je součástí globální společnosti Savills plc poskytující poradenské služby v oblasti komerčních nemovitostí zalistovaná na akciové burze London Stock Exchange. Týmy Savills působí ve více než 600 vlastních i partnerských kancelářích. Společnost zaměstnává přes 39 000 profesionálů ve více než 70 státech na území Severní i Jižní Ameriky, Evropy, Asie a Pacifiku, Afriky i Blízkého východu, kde nabízí široké spektrum specializovaných poradenských služeb a služeb v oblasti managementu a investic klientům z celého světa.

V České republice je společnost Savills aktivní od roku 2017. Přes 60 expertů její pražské kanceláře klientům nabízí odborné služby od investičního poradenství, oceňování, agendy pronájmů a správy nemovitostí přes konzultace v oblasti výstavby a plánování projektů až po průzkum trhu v sedmi hlavních sektorech: průmysl a logistika, kanceláře, maloobchod, volný čas, hotely, rezidenční bydlení a ubytování pro studenty.

Zdroj informací

Savills CZ s.r.o. a NejBusiness.cz

Datum

21. ledna 2021

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.1013 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál