Novým obchodním ředitelem Lafarge Cement se stal Pavel Zdeněk

Novým obchodním ředitelem Lafarge Cement se stal Pavel Zdeněk

Přední výrobce stavebních materiálů Lafarge Cement jmenoval Pavla Zdeňka novým obchodním ředitelem.

avel Zdeněk je absolventem Českého vysokého učení technického v Praze oboru ekonomika a obchod ve stavebnictví. V průběhu své profesionální kariéry prošel společnostmi jako Gfk/Icoma Research, kde působil jako senior account manager a poté pokračoval jako ředitel společnosti Soprema pro Českou republiku a Slovensko. Donedávna pracoval jako vedoucí divize ve 3M Česko, kde byl zodpovědný za oblast marketingu a prodeje průmyslových pásků a lepidel, především pro automobilový průmysl.

„Jako obchodní ředitel Lafarge Cement, budou mými cíli především, posílení značky na českém trhu, zvyšování spokojenosti zákazníků v oblasti servisu, nových technologií a produktů. V neposlední řadě jedním z cílů je nacházení dalších možností růstu společnosti a jeho případné exekutivy,“ doplňuje Pavel Zdeněk.

Pavel je ženatý, otec tří dětí. Pokud mu zbývá volný čas, tráví ho aktivně. Miluje sport, především squash a nově našel zálibu v běhu. 

Lafarge

Akciová společnost Lafarge Cement patří už 120 let mezi renomované výrobce stavebních materiálů na českém i německém trhu. Klíčovým produktem společnosti Lafarge je Český čížkovický cement, který se vyrábí podle vylepšených receptur, a to vše za plnění přísných emisních limitů a norem k ochraně životního prostředí.

Firma je součástí skupiny LafargeHolcim, která je předním světovým dodavatelem stavebních materiálů a řešení, která slouží zedníkům, stavitelům, architektům a inženýrům po celém světě. Naše provozy vyrábí cement, kamenivo a beton, které se používají na stavební projekty od cenově dostupného bydlení a malých, místních projektů až po ty největší, technicky a architektonicky náročné infrastrukturní stavby.

S vedoucím postavením ve všech regionech zaměstnává LafargeHolcim přibližně 75 000 zaměstnanců v 80 zemích světa a má portfolio, které je rovnoměrně vyvážené mezi rozvíjejícími se a vyspělými trhy.

LafargeHolcim, která je největším producentem cementu na světě, oznámila ve čtvrtek 7. ledna převzetí amerického dodavatele střešních systémů Firestone Building Products, za kterého zaplatí 3,4 miliardy dolarů. Jde o největší akvizici firmy za více než deset let.

Společnost bude moci díky převzetí těžit ze zvýšené poptávky po střechách, které vyrábějí solární elektřinu. Některá města, například San Francisco v Kalifornii, nyní požadují, aby nové budovy byly vybaveny solárními panely.

Akvizice je v souladu s naší strategií udržitelného rozvoje a urychlí náš závazek dosáhnout co nejdříve bezemisní budoucnosti. Prostřednictvím střech uniká z budov téměř 60% energie. Špičkové technologie značky Firestone, které zahrnují chlazení, zateplování, ochranu před vodou nebo zelené a solární systémy, jsou klíčovými součástmi udržitelného bydlení.

Zdroj informací

Lafarge Cement, a.s. a NejBusiness.cz

Datum

11. ledna 2021

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.341 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál