Do Kiwi.com přichází Mario Gavira, působit bude v roli viceprezidenta pro růst

Do Kiwi.com přichází Mario Gavira, působit bude v roli viceprezidenta pro růst

Přední travel-tech společnost Kiwi.com jmenovala do pozice viceprezidenta pro růst experta na cestovní ruch Maria Gaviru.

Gavira přichází do Kiwi.com s více než dvacetiletou praxí v oblasti cestovního ruchu. První zkušenosti sbíral ve společnosti Opodo, pracoval také pro Edreams Odigeo, kde zastával pozici výkonného ředitele pro Francii a na stejném postu působil také v předním evropském multimodálním metavyhledávači Liligo.com.

„Velmi nás těší, že můžeme Maria přivítat v našem týmu. Věřím, že jeho bohaté zkušenosti budou pro Kiwi.com přínosem a pomohou nám poskytovat špičková a inovativní cestovatelská řešení pro naše zákazníky,“ říká Golan Shaked, obchodní ředitel Kiwi.com.

„Mám velkou radost, že jsem se mohl připojit k jedné z nejinovativnějších cestovatelských platforem, která zákazníkům zprostředkovává výběr z obrovského množství tras letecké i pozemní přepravy po celém světě,“ říká Mario Gavira, viceprezident pro růst Kiwi.com.
„Těším se na práci s týmem Kiwi.com i na opětovný globální růst společnosti, který čekáme v souvislosti s očkováním a následné rostoucí poptávce po cestování,“ dodává Gavira.

Mario Gavira se své pozice ujímá s okamžitou platností s hlavním sídlem v barcelonské pobočce Kiwi.com ve Španělsku.

Kiwi.com

Společnost Kiwi.com byla založena v roce 2012 Oliverem Dlouhým a Jozefem Képesim. Travel-tech společnost tak byla vytvořena cestovateli pro cestovatele. Její unikátní algoritmus – virtuální propojování – umožňuje uživatelům kombinovat lety a pozemní přepravu s více než 800 přepravci, včetně těch, kteří spolu standardně nespolupracují. Na Kiwi.com se denně odehraje přes 100 milionů vyhledávání. Společnost celosvětově zaměstnává 2000 lidí.

Zdroj informací

Kiwi.com a NejBusiness.cz

Datum

11. ledna 2021

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.3279 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál