Star Group Ltd.: Radek Cerha se od ledna 2021 stává manažerem akvizic nových projektů

Star Group Ltd.: Radek Cerha se od ledna 2021 stává manažerem akvizic nových projektů

Pozici manažera akvizic nových projektů ve společnosti Star Group Ltd., která se specializuje na výstavbu rezidenčních projektů, získává od ledna 2021 Radek Cerha. Do minulého roku zastával místo manažera investičních nákupů pro fondy a společnosti v soukromé investiční skupině RSBC. Ve Star Group bude Radek Cerha zodpovědný za akvizice nových projektů a business development.

Čtyřiačtyřicetiletý Radek Cerha studoval na Anglia Ruskin University ve Velké Británii se specializací na obchodní administrativu. Kariéru zahájil ve společnosti COLLIERS INTERNATIONAL, kde začínal jako asistent ředitele oceňování nemovitostí. Po úspěšných jedenácti letech opouštěl firmu z pozice ředitele investičních služeb. Před nástupem do RSBC GROUP působil jako partner ve firmě 1.ZNALECKÁ a.s. Má za sebou dvacetiletou zkušenost na trzích nemovitostí ve střední a východní Evropě. Původně prošel školením na odhadce a analytika, později získal významné dovednosti v oblasti rozvoje podnikání, analýzy a výzkumu trhu a firem, a to vše v kombinaci s vyjednávacími schopnostmi a schopností uzavírat místní i mezinárodní dohody a transakce.

„Strategií Star Group pro rok 2021, 2022 a 2023 je získat větší územní celky v Praze a okolí, které bude možné rozvíjet v návaznosti na existující zástavbu jednotlivých městských částí. Zajímají nás pozemky, kde budeme moci začít stavět v relativně krátkém časovém horizontu, ale i staré průmyslové areály a stávající nemovitosti, jako kancelářské budovy a činžovní domy, které budou vhodné pro redevelopment a budou v zajímavých lokalitách v Praze a okolí,“ dodal Radek Cerha, manažer akvizic nových projektů developerské společnosti Star Group.

„V letošním roce jsme připraveni investovat do dalších velkých projektů. Radek Cerha bude mít na starosti právě akvizice těchto nových projektů a business development,“ řekl Tal Grozner, ředitel developerské společnosti Star Group.

Radek Cerha je ženatý a má tři děti. Mezi jeho hlavní záliby patří sport a kultura a také velmi rád vaří.

Star Group

Star Group Ltd. je společnost investorů se širokými odbornými znalostmi mezinárodního realitního trhu. Nové koncepty bydlení v České republice představuje společnost Star Group od roku 2003. Do dnešního dne dokončila a předala 1040 nových bytů ve čtyřech různých pražských lokalitách a více než 840 nových bytů je v současné době v různém stadiu přípravy či výstavby. Mezi aktuální projekty bydlení společnosti Star Group patří Nové Chabry a Nové Chabry vily.

Zdroj informací

Star Group Ltd. a NejBusiness.cz

Datum

7. ledna 2021

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.3698 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál