Kaspersky jmenoval Michala Lukáše do funkce Head of Presales pro střední a východní Evropu

Kaspersky jmenoval Michala Lukáše do funkce Head of Presales pro střední a východní Evropu

Novým Head of Presales ve společnosti Kaspersky pro region střední a východní Evropy se stal Michal Lukáš, dlouholetý Presales Manager & Certified Trainer v téže společnosti. Funkce se ujal 1. ledna 2021 a ze své pozice bude mít na starosti předprodeje produktů a služeb značky Kaspersky ve 21 zemích střední a východní Evropy, kde firma působí.

Michal Lukáš má více než patnáctileté zkušenosti v oboru IT a bezpečnostních technologií a také byznysu společnosti Kaspersky. V současné pozici Presales Manager & Certified Trainer Kaspersky pro střední a východní Evropu působí již od roku 2013.

„Zabezpečení kritické infrastruktury je jedním z mnoha bezpečnostních témat, s nimiž Michal každodenně pomáhá zákazníkům po celé východní Evropě,“ říká Miroslav Kořen, generální ředitel společnosti Kaspersky pro region střední a východní Evropy. Michal Lukáš rovněž vystupuje jako bezpečnostní expert v českých médiích a informuje o aktuálních kybernetických hrozbách i způsobech, jakými se jim dá úspěšně čelit.

„Střední a východní Evropa je tradiční baštou dodavatelů bezpečnostních řešení, odkud vzešla řada známých společností. Jde o velmi konkurenční prostředí, které si žádá neotřelý přístup a skvělý zákaznický servis,“ dodává Michal Lukáš, který se stal po CEO Miroslavu Kořenovi a vedoucí marketingu pro střední a východní Evropu Dagmar Novákovou dalším vedoucím manažerem této regionální pobočky společnosti Kaspersky, který pochází z České republiky.

Kaspersky

Kaspersky je globální společnost zaměřená na kybernetickou bezpečnost, která byla založena v roce 1997. Odborné znalosti společnosti Kaspersky v oblasti bezpečnostních hrozeb a zabezpečení se neustále transformují do inovativních bezpečnostních řešení a služeb na ochranu firem, kritické infrastruktury, vlád a uživatelů po celém světě. Komplexní portfolio zabezpečení, jež tato společnost nabízí, zahrnuje špičkovou ochranu koncových bodů a řadu specializovaných bezpečnostních řešení a služeb, jež pomáhají čelit sofistikovaným digitálním hrozbám, jakkoli se neustále proměňují. Technologie společnosti Kaspersky chrání více než 400 milionů uživatelů a pro 250 000 firemních klientů přinášíme ochranu všeho, co je pro ně v digitální oblasti nejcennější.

Zdroj informací

Kaspersky a NejBusiness.cz

Datum

6. ledna 2021

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.1703 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál