Vlastimil Nigrin v čele obchodu ČMSS

Vlastimil Nigrin v čele obchodu ČMSS

Vedení Českomoravské stavební spořitelny se mění. Vlastimil Nigrin (56), současný místopředseda představenstva Hypoteční banky, se s platností od 1. května 2021 stane v ČMSS zodpovědným za prodej stavebního spoření, financování staveb a cross-sellingový prodej. Zároveň bude pokračovat i ve své stávající pozici v Hypoteční bance jako místopředseda představenstva zodpovědný za oblast Obchody a klienti. V představenstvu se stane nástupcem Jochena Maiera. Ten se vrací za rodinou do Německa, kde bude nadále působit i pracovně.

„Mám upřímnou radost z toho, že za byznys stavebního spoření i hypotečních úvěrů bude zodpovědný právě Vlastimil Nigrin, který je dlouholetý kolega a odborník na zmiňované oblasti. Zároveň je tato změna velkým přínosem v rámci probíhající integrace ČMSS do skupiny ČSOB. Dokážeme tak našim klientům připravit ještě zajímavější nabídku služeb v rámci celé skupiny ČSOB jako největšího poskytovatele úvěrů na bydlení v Česku,“ říká k personální změně Jan Sadil, člen představenstva ČSOB zodpovědný za oblast Retail.

„Jochen Maier je pro mě jeden z největších odborníků z oblasti stavebního spoření a je mi skutečným potěšením mít možnost s ním spolupracovat. ČMSS má za sebou dynamické a velmi úspěšné období a za to patří poděkování právě i jemu,“ doplňuje Jan Sadil.

I v období pandemie roste zájem o stavební spoření a další produkty a služby. Na podzim také ČMSS oznámila chystanou změnu názvu. Od prvního čtvrtletí se ČMSS přejmenuje na ČSOB Stavební spořitelnu. Díky těmto integračním změnám naleznou klienti všechny služby spojené s bydlením pod jednou střechou a jednou značkou.

Skupina ČSOB

je vedoucím hráčem na bankovním trhu v České republice. Naše motto „Digitálně a s lidmi“ nejlépe vyjadřuje probíhající investice do inovací a digitalizace, díky nimž neustále zjednodušujeme a zkvalitňujeme obsluhu našich klientů v pobočkách i online prostředí. Naše služby jsou k dispozici 24 hodin denně 7 dnů v týdnu. Stavíme na unikátním bankopojišťovacím modelu, který nabízí pod jednou střechou vše pro řešení finančních potřeb – od bankovních služeb pod značkou ČSOB či Poštovní spořitelna přes pojištění od ČSOB Pojišťovny až po úvěry na bydlení od Hypoteční banky či Českomoravské stavební spořitelny, ČSOB Penzijní společnost, ČSOB Leasing, ČSOB Asset Management, ČSOB Factoring a Patria Finance.

Své služby poskytujeme všem typům zákazníků – fyzickým osobám, malým a středním podnikům i korporátní a institucionální klientele. Skupina ČSOB je součástí mezinárodní bankopojišťovací skupiny KBC, která působí především v Belgii a v regionu střední a východní Evropy.

Zdroj informací

Československá obchodní banka, a.s. a NejBusiness.cz

Datum

5. ledna 2021

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.1693 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál