Boris Trupčević jmenován novým výkonným ředitelem beauty-tech společnosti Foreo

Boris Trupčević jmenován novým výkonným ředitelem beauty-tech společnosti Foreo

Foreo, beauty-tech značka postavená na špičkových technologiích a inovacích, ohlásila na začátku roku 2021 výrazné změny ve vedení jmenováním Borise Trupčeviće jako nového výkonného ředitele.

Nový generální ředitel, mediální odborník s více než pětadvacetiletou praxí, povede společnost do další fáze bohaté na inovace, která naruší status quo v beauty oboru i mimo něj. Beauty-tech společnost povede Trupčević společně s Filipem Sedicem, zakladatelem a hlavním inovátorem produktů Foreo. Díky jasné strategické vizi zajistí Sedic bezproblémové zapojení nového člena týmu a bude i v dalších letech podporovat úspěch společnosti Foreo se zaměřením na vývoj nových produktů.

Boris Trupčević je mediálním expertem, bývalým generálním ředitelem vydavatelství Styria Group Croatia a aktivním členem správní rady International News Media Association. Trupčević má výrazné schopnosti pro vývoj nových produktů, miluje design, inovace, nové technologie a vše, co je spojené s digitálním světem.

Na své profesní cestě byl Boris Trupčević zodpovědný za redakční obsah, tiskové a online produkty, digitální projekty, technologie, prodej a marketing. Stojí za úspěchem všestranné digitální transformace v bývalé společnosti, která zahrnovala rozsáhlé vzdělávací programy, školení zaměstnanců a založení týmu Data Science / Machine Learning. Jeho produkty, kampaně, inovační iniciativy a komunikační řešení posbíraly více než 100 mezinárodních ocenění. Řízení změn bylo součástí všech Trupčevićových pracovních míst.

„Od chvíle, kdy jsem poznal společnost Foreo, mě ohromuje její smělost, poslání i ambice. To, čeho zatím značka dosáhla, je úžasné. A stejně tak její vize do budoucna. V širším kontextu existuje mnoho cest, jak každý z nás ovlivňuje životy dalších lidí – to, jak se vám daří určuje, jak vy sami pomáháte lidstvu. Každý šťastnější jednotlivec představuje malý krůček k obrovskému skoku. Pokud pomáháte dalším cítit se krásně a sebevědomě, pro každého z nich jde o nepopsatelný pocit, který jejich životy mění k lepšímu. A Foreo se na tomto hřišti cítí jako doma,“ říká Boris Trupčević.

Zakladatel společnosti Foreo Filip Sedic k tomu dodává: „Je toho mnohem víc, čeho spolu můžeme dosáhnout. Posledních osm let bylo divokých, ale šlo jen o začátek. Foreo napříč beauty odvětvím narušilo zajeté stereotypy a stalo se ve svém oboru doslova průkopníkem. Svět je ale obrovský a potrvá, než zasáhneme všechny. Je před námi dlouhá cesta, než oslovíme všechny, které můžeme.“

FOREO

Posláním značky FOREO je projasnit vám život. Název je zkratkou pro „For Every One“, protože značka usiluje o průkopnická a dostupná řešení, která přinášejí štěstí a prospěch každému z nás. Když se cítíte dobře, dobře i vypadáte – a tím je naše mise splněna.

Společnost FOREO (vyslovujte FOR-RAY-OH) byla založena ve Stockholmu ve Švédsku v roce 2013 vynálezcem Filipem Sedicem, který má pod svým jménem zapsaných více jak 200 mezinárodních patent.

Za pouhých 7 let se společnost rozrostla z inovátorského nováčka na globální subjekt zaměstnávající přes 3000 lidí, kteří působí ve 22 kancelářích na 5 kontinentech.

Na základě analýzy hledaných výrazů je FOREO nejrychleji rostoucí značkou kosmetických přístrojů.

FOREO spolupracuje s více než 12 000 obchody, včetně Sephory, H&M, Neiman Marcus, Macy‘s, Barneys, Selfridges a mnoho dalších, přičemž je k dispozici ve více než 77 zemích

Přední příčku ve svém oboru hájí FOREO více jak 1,5 milionem registrovaných uživatelů, ale více než 36 milionů lidí po celém světě vlastní alespoň jeden produkt FOREO.

Za poslední 3 roky získaly produkty FOREO více než 120 ocenění nejen za design.

Mezi produkty FOREO patří čisticí sonický kartáček LUNA, inteligentní přístroj urychlující účinky pleťové masky UFO, BEAR mikroproudový pleťový tonizující přístroj, sonický zubní kartáček ISSA a několik dalších chytrých modelů.

Zdroj informací

Foreo a NejBusiness.cz

Datum

9. prosince 2020

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.3149 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál