Společnost Altron posílila svůj tým o Karla Tomana z KKCG a Pavla Kvasničku z Kapsch

Společnost Altron posílila svůj tým o Karla Tomana z KKCG a Pavla Kvasničku z Kapsch

Český lídr ve výstavbě datových center a správy související infrastruktury, společnost Altron, posílil svůj tým o dva nové manažery. Finanční řízení společnosti má nově na starosti ekonomický ředitel Karel Toman, který předchozích šest let působil v investiční skupině KKCG. Novým ředitelem technologické divize se stal Pavel Kvasnička, který devět let zastával pozici projektového ředitele Kapsch Telematic Services.

Karel Toman přechází do společnosti Altron z investiční skupiny KKCG, kde působil jako finanční manažer a později jako manažer controllingu. Mezi jeho zodpovědnosti zde patřilo vytvoření reportingu za celou investiční skupinu, implementace nového konsolidačního softwaru, ale například i finanční řízení společnosti G-JET poskytující služby privátních letadel. V Altronu nově zajišťuje finanční řízení celé společnosti.

„Mým cílem je zejména optimalizovat klíčové procesy a zvyšovat přidanou hodnotu finančního oddělení jako klíčového byznysového partnera,“ uvádí Karel Toman. Vystudoval ekonomii na VUT v Brně, mezi jeho koníčky patří horská turistika, cestování, jízda na motocyklu či hra na violoncello.

Altron rozšířil svůj tým také o nového ředitele technologické divize Pavla Kvasničku. Ten má z minulosti například devítileté zkušenosti na pozici projektového ředitele ve společnosti Kapsch Telematic Services. Zde vedl oddělení zaměřené na projekty pro rozšíření mýtného systému či telematické aplikace, například pro odhady dojezdové vzdálenosti nebo kontrolu hmotnosti vozidel za jízdy. Ve své nové roli ve společnosti Altron se zaměří zejména na řízení a plánování rozvoje technologické divize a podporu realizovaných projektů. „Budu se věnovat také rozvoji nově vzniklých oddělení, jako jsou například oddělení slaboproudu nebo internetu věcí. Chci tak pomoci převádět úspěchy obchodního oddělení do reality,“ říká Pavel Kvasnička. Vystudoval Fakultu stavební ČVUT v Praze, k jeho zálibám patří cyklistika, lyžování, golf a civilní letectví.

Altron

Společnost Altron je již 30 let jedničkou mezi dodavateli datových center a technologické infrastruktury pro kritické aplikace na českém trhu. Společnost zajišťuje komplexní řešení všech typů datových center, od návrhu přes realizaci až po servis technologických řešení, jejich monitoring a požární i fyzickou bezpečnost. Altron také vyvíjí vlastní produkty na základě zkušeností se specifickými potřebami a požadavky zákazníků.

Zdroj informací

ALTRON, a.s. a NejBusiness.cz

Datum

8. prosince 2020

Fotogalerie

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.4333 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál