Jiří Kristek se stal novým vedoucím industriálního týmu ve společnosti Cushman & Wakefield

Jiří Kristek se stal novým vedoucím industriálního týmu ve společnosti Cushman & Wakefield

Realitněporadenská společnost Cushman & Wakefield jmenuje do vedení týmu pronájmu průmyslových nemovitostí a nákupních parků Jiřího Kristka. Mění se také role dalších seniorních členů týmu.

Jiří Kristek se stává vedoucím týmu pronájmu průmyslových nemovitostí a nákupních parků v realitněporadenské společnosti Cushman & Wakefield.

Ve firmě působí od roku 2000 a za uplynulých dvacet let v ní vybudoval expertní poradenský tým pronájmu nákupních parků, který se věnuje i souvisejícím prodejům pozemků a budov. Podílel se na pronájmu více než 200 000 metrů čtverečních nákupních parků a na prodeji více než dvou milionů metrů čtverečních pozemků a budov. Během svého působení v Cushman & Wakefield spolupracoval jak s významnými zahraničními developery, investory a nájemci, tak s předními lokálními společnostmi.

V nové roli vedoucího industriálního týmu bude zodpovídat především za zefektivnění poskytovaných služeb a posílení aktivit v oblasti prodeje průmyslových nemovitostí. Zaměří se také na další rozvoj týmu a podporu odborné specializace jeho jednotlivých členů. Hlavním cílem je dodávat klientům služby založené na zkušenostech týmu a podpořené daty a analýzami, jež jsou pro dnešní trh zásadní.

Ve volném čase se Jiří Kristek rád věnuje péči o vinohrad, golfu, běhu, plavání a studiu vinařství v programu WSET na Weinakademii v rakouském Rustu.

V týmu dochází také k dalším povýšením

Robert Bocker, Partner, se stává vedoucím týmu Industrial Brokerage a zastupování nájemců, bude zodpovídat za rozvoj aktivit v této oblasti.

Vit Zdráhal, Associate, se v rámci industriálního týmu stává vedoucím zastupování pronajímatelů a nájemců, bude se věnovat rozvoji vztahů s těmito klienty a implementaci nové marketingové strategie.

Martin Kubín, Associate, se stává vedoucím týmu nákupních parků a pozemkových transakcí a bude zodpovídat za péči o příslušné klienty a aktivity.

Cushman & Wakefield

Společnost Cushman & Wakefield je předním světovým poskytovatelem realitních služeb, které ve výjimečné kvalitě dodává nájemcům i vlastníkům nemovitostí. Cushman & Wakefield je jednou z největších firem v sektoru komerčních nemovitostí: zaměstnává na 53 000 lidí ve 400 pobočkách v 60 zemích světa. V roce 2019 dosáhly příjmy společnosti 8,8 miliardy dolarů, a to díky aktivitám v oblasti správy budov, nemovitostí a projektů, pronájmu, investičních trhů, oceňování nemovitostí a dalších služeb.

Zdroj informací

Cushman & Wakefield a NejBusiness.cz

Datum

18. listopadu 2020

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.5679 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál