CEC Government Relations posiluje o konzultantku Natálii Lašákovou

CEC Government Relations posiluje o konzultantku Natálii Lašákovou

Pražský tým mezinárodní poradenské firmy CEC Government Relations posílila nová konzultantka Natália Lašáková. Ta do české pobočky jedné z největších public affairs agentur u nás přichází z Kanady, kde pomáhala klientům z oblastí infrastruktury, energetiky a životního prostředí orientovat se v regulatorním prostředí na celostátní, provinciální i komunální úrovni ve společnosti Global Public Affairs.

"Líbí se nám nejen její široký záběr, ale hlavně zkušenosti z Kanady, která je globálně považována za vzorový trh z hlediska public affairs se silnou regulací lobbingu i vysokými etickými standardy,” říká Václav Nekvapil, managing partner CEC Government Relations.

Lašáková se rovněž podílela na činnosti torontské sekce Women's Infrastructure Network (WIN). Vystudovala mezinárodní vztahy a evropská studia na University of Toronto a na pařížském Institutu politických věd. Vedle slovenštiny a angličtiny hovoří také francouzsky.

CEC Government Relations

Společnost CEC Government Relations je přední public affairs agentura působící ve střední Evropě s pobočkami v Praze, Varšavě, Bratislavě a Budapešti. Více než 25 let nabízí celou škálu profesionálního poradenství v oblasti public affairs, lobbingu a strategické komunikace klientům z řad nadnárodních i domácích firem. Spolupracuje s klienty napříč různými oblastmi od energetiky, přes zdravotnictví až po finanční služby. Od roku 2010 ji na území České republiky vede Václav Nekvapil.

Zdroj informací

CEC Government Relations a NejBusiness.cz

Datum

1. listopadu 2020

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.1936 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál