Křivanec novým plant managerem královického závodu spolešnosti Elis

Křivanec novým plant managerem královického závodu spolešnosti Elis

Společnost Elis, mezinárodní lídr v oblasti pronájmu a servisu pracovních oděvů, rohoží a hygienického řešení, ohlašuje personální změnu ve vedení jednoho ze svých tří českých závodů. Petr Křivanec vede Elis v Kralovicích, který se dlouhodobě věnuje segmentu rovného prádla pro hotely, ubytovací zařízení a gastronomii.

Plant managerem závodu Elis Textil Servis v Kralovicích byl v září tohoto roku jmenován Petr Křivanec (41). V kralovickém Elisu bude mít zodpovědnost za rozpočet, řízení nákladů, plán investic a nastavení a plnění cílů závodu v Kralovicích. Jak sám o sobě rodák z Plzně říká, je přirozeností manažer, srdcem technik a rozumem konstruktér.

Petr Křivanec vystudoval Fakultu strojní na Západočeské univerzitě v Plzni. Zkušenosti má z různých konstruktérských a manažerských pozic ze společností DOOSAN ŠKODA POWER a ASSA ABLOY ES Production.

"Věřím, že Petr Křivanec přinese do kralovického závodu v této turbulentní době profesionální a odborné řízení tohoto závodu. Těším se, že se Petr Křivanec připojil k našemu týmu a těším se na naši spolupráci,” uvedla Jana Puškáčová, regionální manažerka společnosti Elis pro ČR, Maďarsko a Slovensko.

Elis

Společnost Elis je mezinárodním lídrem v oblasti textilních a hygienických servisních služeb, jež působí ve 28 zemích Evropy a Latinské Ameriky. V České republice má tři závody – ve Slavkově u Brna provozuje jedinou ultračistou prádelnu v rámci Česka (tzv. cleanroom), ve Velkých Pavlovicích se zaměřuje na servis pracovních oděvů či pronájem a servis rohoží, závod v Kralovicích dlouhodobě působí v segmentu rovného prádla. V České republice své služby poskytuje více než dvěma a půl tisícům zákazníků, zejména výrobním společnostem ze všech oborů, od potravinářství po automobilový průmysl. Jako jediná firma v Česku umí nabídnout také řešení pracovních oděvů i pro ultračisté provozy farmaceutických firem pracujících v nejvyšších třídách čistoty nebo v aseptickém prostředí.

 


O společnosti Elis
Skupina Elis je mezinárodním lídrem v oblasti textilních a hygienických servisních služeb. Elis nabízí operativní pronájem textilií, rohoží a hygienického řešení zahrnující nejen pronájem, ale také servisní a především prádelní služby. Společnost Elis má v České republice tři závody, ve Slavkově u Brna, ve Velkých Pavlovicích a v Kralovicích. Elis působí ve 28 zemích Evropy a Latinské Ameriky. Globálně se skupina Elis věnuje navíc také pronájmu a údržbě průmyslových utěrek, nápojových automatů, hygieně, deratizaci a hospodaření se zdravotnickým odpadem. V České republice je Elis členem Asociace prádelen a čistíren České republiky (APaČ) a Francouzské obchodní komory.

Zdroj informací

Textile Washing Company k.s. a NejBusiness.cz

Datum

25. října 2020

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.324 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál