JLL jmenovala Andrew Peirsona ředitelem společnosti pro Českou republiku

JLL jmenovala Andrew Peirsona ředitelem společnosti pro Českou republiku

Společnost JLL dnes oznámila jmenování Andrew Peirsona do funkce generálního ředitele pro Českou republiku s účinností od 1. ledna 2021. Peirson v Praze povede nejvyšší management a bude podporovat a rozšiřovat obchodní linie pronájmu, prodeje, investic, strategie a poradenství. Jako člen vedení pro střední a východní Evropu bude podporovat rozvoj podnikatelského prostředí v tomto prosperujícím a rychle se rozvíjejícím regionu a bude napomáhat tomu, aby společnost i nadále poskytovala svým klientům výjimečné výsledky.

Peirson má v realitách více než 15 let zkušeností v regionu střední a jihovýchodní Evropy a čtyři roky působil také ve Velké Británii. Dříve pracoval ve společnosti CBRE jako generální ředitel pro jihovýchodní Evropu. Předtím působil jako generální ředitel JLL v Bělehradě, Bukurešti a Záhřebu. Strávil také tři roky řízením oddělení kancelářských pronájmů v pražské pobočce společnosti King Sturge před jejím sloučením s JLL v roce 2011.

Sabine Eckhardt, CEO pro střední Evropu v JLL, uvedla: "Andrew má bohaté zkušenosti s prodejem a business developmentem, velice dobře zná klientské prostředí, je to vůdčí typ a má nadšení pro rozvoj našich obchodních plánů v regionu. Jsem opravdu ráda, že je Andrew zpět v JLL a že převezme vedení naší české pobočky."

Andrew Peirson, budoucí generální ředitel JLL pro Českou republiku, řekl: “Můj návrat do JLL mě velice těší, protože jsem ve firmě strávil téměř 17 let na různých evropských trzích. V Praze žiji a pracuji již mnoho let a velmi dobře znám zdejší realitní trh. Těším se, až své bohaté a rozmanité zkušenosti získané v průběhu let v tomto odvětví využiji na místním silném a zavedeném trhu s nemovitostmi.“

Během svého působení ve střední a jihovýchodní Evropě Peirson poskytoval poradenství klíčovým nájemcům a investorům na různých trzích. V posledních 5 letech se podílel na transakcích v regionu SEE s celkovým objemem přesahujícím 1 miliardu EUR.

JLL

JLL je vedoucí realitní poradenská společnost, která se zaměřuje na realitní služby a investiční poradenství. Naší vizí je proměnit svět nemovitostí, vytvářet příležitosti a úžasné prostory, kde mohou lidé dosahovat svých ambicí. Díky tomu vytváříme lepší zítřky pro naše klienty, naše lidi a naše komunity. JLL je členem Fortune 500 s ročním obratem 16,3 miliardy dolarů, kancelářemi ve více než 80 zemích světa a s více než 93 tisíci zaměstnanci k 30. září 2019. Institutem Ethishere jsme byli jmenováni jednou z nejetičtějších společností na světě 12 po sobě jdoucích let. JLL je jednou z prvních mezinárodních realitních společností v České republice. Našim klientům pomáháme již od roku 1992. JLL je ochranná známka společnosti Jones Lang LaSalle Incorporated.

Zdroj informací

JLL a NejBusiness.cz

Datum

19. října 2020

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.0737 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál