Nová partnerka a vedoucí advokátka advokátní kanceláře Eversheds Sutherland

Nová partnerka a vedoucí advokátka advokátní kanceláře Eversheds Sutherland

Pražská kancelář Eversheds Sutherland má nyní novou partnerku. Stala se jí Mgr. Ing. Dominika Veselá, která v advokátní kanceláři působí přes 9 let a od roku 2018 vede nemovitostní praxi. Druhým čerstvým povýšením je jmenování advokátky Mgr. Petry Kratochvílové na pozici vedoucí advokátky.

Dominika Veselá je zkušenou advokátkou, která se specializuje na právo nemovitostí. Má mnohaleté zkušenosti s vedením nemovitostních transakcí, vyjednáváním smluv o dílo i se zastupováním v nájemních vztazích. Poradenství poskytuje jak klientům z řad nejsilnějších globálních firem, tak místním podnikatelům. S advokátní kanceláří Eversheds Sutherland spolupracuje již od roku 2011. Absolvovala Právnickou fakultu Univerzity Karlovy v Praze a obor Bankovnictví a pojišťovnictví na Fakultě financí a účetnictví Vysoké školy ekonomické v Praze.

Dominika ke svému působení v advokacii s trochou nadsázky říká: „Vypůjčím si citát z jednoho seriálu: ,Nestal jsem se právníkem, protože mám rád právo. Právo je nuda.´ Co ale nuda není, je práce pro naše klienty a s našimi klienty. V Eversheds Sutherland se vždy snažíme měnit problémy, s nimiž za námi klienti přicházejí, na výzvy a ty společně a úspěšně zdolávat,“ a dodává, „to vše je ale možné jen s podporou celého týmu Eversheds Sutherland – skvělých odborníků, kteří pracují s obrovským nasazením, profesionalitou a vzájemným respektem. Podílet se na rozvoji v této firmě má zkrátka smysl (a není to nuda).“

Petra Kratochvílová se ve své praxi zaměřuje zejména na obchodní právo, svěřenské fondy a ochranu osobních údajů. Má také četné zkušenosti se zastupováním v řízeních před obecnými, insolvenčními a správními soudy. S advokátní kanceláří Eversheds Sutherland spolupracuje od roku 2016. Je absolventkou Právnické fakulty Univerzity Karlovy v Praze.

V Eversheds Sutherland se Petra Kratochvílová podílela na mnohých významných případech, zahrnujících např. jednu z nejvýznamnějších transakcí v automotive letošního roku, a to prodej společnosti Strojmetal, či poradenství pro EGAP při přípravě a vyjednávání smluvní dokumentace pro záchranný program Covid+. Petra Kratochvílová se taktéž podílí na vzdělávání firemních právníků a vede semináře zaměřující se na smluvní agendu.

„Pro nás je velice důležité, aby spolu s firmou rostli i naši lidé a v tomto případě bylo povýšení jednoznačným krokem, protože se jedná o klíčové členy našeho týmu. Věřím, že spolu s nimi poroste naše kancelář i nadále,“ řekl řídící partner kanceláře Stanislav Dvořák.

Eversheds Sutherland

Eversheds Sutherland patří mezi TOP 15 globálních právních firem. Zaměstnává více než 5 000 lidí v 70 kancelářích a 34 jurisdikcích v Evropě, USA, Africe, Asii a na Středním východě.

Zdroj informací

Eversheds Sutherland, advokátní kancelář, s.r.o. a NejBusiness.cz

Datum

17. října 2020

Fotogalerie

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.4067 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál