Rudolf Kvíz nově spolumajitelem Konektor Social

Rudolf Kvíz nově spolumajitelem Konektor Social

Rudolf Kvíz, který od roku 2015 vede digitální kreativní a obsahovou agenturu Konektor Social, se posunul do role partnera s 10% majetkovou účastí. Agentura je součástí uskupení Konektor Place, kam kromě ní patří i PR agentura PR.Konektor, agentura zaměřená na práci s influencery The Hive, reklamní agentura Konektor, vlivová agentura The Ship a startupy Arnie (platforma pro využití augmented reality) a Moood (nástroj pro získávání realtime zpětné vazby zaměstnanců). Skupina působí v Česku a na Slovensku, díky členství v síti Eurocom Worldwide realizuje projekty i v zahraničí.

Kvíz do Konektor Social přišel v roce 2015 ze společnosti Socialbakers, kde působil jako Senior Product Marketing Manager, zkušenosti má i z Ogilvy PR, kde byl zodpovědný za rozvoj agenturních aktivit v oblasti sociálních médií a kam přišel z GE Money Bank.

„Ruda je klíčovým hybatelem rozvoje služeb Konektor Social, obrovskou měrou stojí za jeho přerodem z dříve pouze na sociální média zaměřené agentury v plnohodnotnou digitální kreativní a obsahovou agenturu sbírající ocenění každý rok a zaslouží si být v jeho dalším rozvoji dál osobně angažován,“ dodal ke Kvízově posunu Rostislav Starý, z jehož dosavadního 50% podílu získává Kvíz zmíněných 10 %. Starému tak zbývá 40 %, 25 % vlastní Jaroslav Duroň, 18 % Konektor PDF a 7 % Martin Charvát.

„Když jsem před pěti lety do Konektoru Social přišel, věřil jsem, že se nám podaří vybudovat agenturu se skvělou kreativou, silnou exekucí a lidským přístupem. To platí pořád. Rosteme a posouváme se s novými projekty a klienty každý rok dál a já jsem rád, že jsem toho všeho součástí,“ doplnil Rudolf Kvíz.

Konektor Social servisuje mj. klienty Microsoft, Sazka, Bonduelle, Danone, HBO, Mondelez, Haribo, PwC a další. Je držitelem řady českých i mezinárodních ocenění, mj. v tomto roce obhájil vítězství v kategorii strategie roku v soutěži Fénix Content Marketing, pět ocenění si odnesl ze Zlatého středníku a byl na shortlistu Sabre Awards.

Konektor Place

Konektor Place je místo, kde se tvoří úspěšné integrované komunikační kampaně. Zahrnuje agentury PR.Konektor, Konektor Social, Konektor, The Hive a The Ship. Stavíme na kreativním přístupu, proaktivitě a hlavně spolupráci a integraci jeho jednotlivých částí. Právě díky tomuto přístupu se nám daří pokrýt všechny typy médií. Jsme aktivním členem nejvýznamnějších oborových asociací a mezinárodní sítě nezávislých agentur Eurocom Worldwide. Pravidelně také získáváme ocenění v tuzemských i zahraničních soutěžích.

Zdroj informací

Konektor Place a NejBusiness.cz

Datum

16. října 2020

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.1265 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál