Marketingovým ředitelem LINET Group se stal Vladimír Soukup

Marketingovým ředitelem LINET Group se stal Vladimír Soukup

Světová trojka ve výrobě lůžek pro zdravotnictví a sociální péči chce více podporovat svou značku a zviditelňovat ji na klíčových světových trzích. Najala proto Vladimíra Soukupa, který předchozích šest let pracoval pro Boston Consulting Group. Podílel se například na integraci 2 středoevropských bank, reorganizaci největšího britského maloobchodního řetězce a spolupracoval také s Linetem.

„Jsem opravdu nadšený, že jsme se domluvili na interní spolupráci. Linet se vypracoval do trojice největších firem svého oboru a díky inovativním produktům, silné obchodní síti a distribuci roste rychleji než zbytek trhu. Mým úkolem je podpořit rozvoj společnosti především na americkém trhu, kde má největší potenciál. Proto postupně složím silný tým, který bude schopen navrhnout a řídit skutečně světovou marketingovou strategii,“ říká Vladimír Soukup.

Marketingovým ředitelem LINET Group pro segment zdravotnictví byl jmenován v září. Na starosti má i LINET Akademii, která nabízí školení a tréninky pro využití moderní zdravotnické techniky.

Soukup má titul MBA z mezinárodní obchodní školy INSEAD. Magisterský titul CEMS master in International Management získal na Vysoké škole ekonomické v Praze. Část studií absolvoval na Národní univerzitě v Singapuru. Než nastoupil do společnosti Boston Consulting Group, pracoval na řadě neziskových projektů například v Japonsku, Indii či Rusku.

Vladimír Soukup mluví plynně anglicky, francouzsky a rusky. Mezi jeho záliby patří nejen rodina a turistika, ale i interiérový design či sledování kanadsko-americké NHL.

LINET Group

LINET Group je největším evropským dodavatelem zdravotnických lůžek, antidekubitních matrací, nábytku i kompletních řešení pro nemocnice a pečovatelská zařízení. Sídlí v nizozemském Dordrechtu a zaměstnává 1900 lidí v 20 společnostech a lokalitách. Výrobkové portfolio skupiny tvoří známé značky lůžek LINET, wissner-bosserhoff (WIBO), zahrnuje také matrace a nabídku doplňují i výrobky BORCAD Medical: porodní lůžka, gynekologická, transportní a dialyzační křesla. Firma si svůj stabilní organický růst udržuje díky schopnosti přinášet nové výrobky maximálně přizpůsobené potřebám zákazníků.

Zdroj informací

LINET Group a NejBusiness.cz

Datum

12. října 2020

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.5717 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál