Martin Řezanina se stal partnerem skupiny Realism

Martin Řezanina se stal partnerem skupiny Realism

Martin Řezanina se po Tomáši Staříkovi stal dalším partnerem skupiny Realism. Developerskou společnost posílil před rokem, a to v reakci na expanzi firmy a chystané akvizice. Nově se bude podílet na všech klíčových rozhodnutích, na rozvoji firemní strategie a tvorbě identity. Nadále vede developerský tým a soustředí se na připravované i plánované projekty.

Martin Řezanina do skupiny Realism nastoupil v létě 2019, aby řídil oddělení developmentu, jeho expanzi formou personálního náboru a práci na přípravě nových projektů. „Za rok působení se potvrdily jak jeho bohaté profesní zkušenosti a dovednosti, tak lidské kvality a přístup. Pod jeho vedením se zefektivnila práce projektového týmu a výrazně přispěl i k rozvoji celé firmy. Proto se nyní oficiálně stává partnerem skupiny Realism. Martin nadále povede oddělení developmentu, ale nově se bude podílet na celkové firemní strategii a na tvorbě identity skupiny. Počítáme s jeho vlivem na všechna důležitá rozhodnutí, která před sebou máme,“ uvádí Martin Hubinger, majitel skupiny Realism.

Nový partner Realism vystudoval Fakultu stavební ČVUT v Praze a má za sebou mnohaleté zkušenosti s vedením projektových týmů a s vytvářením developerských strategií. Přes 10 let pracoval pro Unibail-Rodamco, evropského lídra v oboru komerčních nemovitostí, kde odpovídal za rozšíření a renovace Centra Černý Most a Centra Chodov. Z pozice vedoucího projektu měl následně odpovědnost za dva polyfunkční developerské projekty nadnárodního koncernu HB Reavis v České republice.

Zdroj informací

Realism a NejBusiness.cz

Datum

3. října 2020

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.2397 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál