Arval má nového šéfa: Divizi Retail vede Jiří Solucev

Arval má nového šéfa: Divizi Retail vede Jiří Solucev

Společnost Arval, přední poskytovatel operativního leasingu k vozům pro firmy a soukromé motoristy, má nového ředitele divize Retail. Do funkce nastoupil Jiří Solucev, který předtím působil ve společnosti dvanáct let jako obchodní ředitel. Jeho hlavním úkolem bude rozvoj aktivit v oblasti operativního leasingu pro menší firmy, podnikatele a jednotlivce.

„Budu se starat o rozvoj divize Retail, tedy o veškeré produkty a služby pro zákazníky s jedním až devíti vozidly. Jsme přesvědčeni, že operativní leasing je v dnešní době výhodný i pro menší firmy a soukromé osoby a význam tohoto segmentu poroste. V jediné měsíční splátce může mít zákazník veškeré služby spojené s provozem vozu, což mu výrazně pomůže v plánování svého cash-flow. Součástí takové splátky je financování vozidla, pojištění, údržba a oprava vozidla, zajištění letních i zimních pneumatik, dálniční známka, daně a poplatky,“ popisuje za společnost Arval nový ředitel divize Retail Jiří Solucev.

Velké společnosti mají obvykle ve výběru vozů jasno, protože se řídí firemní car policy. Naproti tomu menší firmy a soukromí motoristé občas těžko identifikují své potřeby spojené s provozem auta. „My chceme nabídnout vedle operativního leasingu také odborné poradenství při výběru vozu a vyjít specifickým potřebám těchto zákazníků. Především se jedná o rychlost vyřízení požadavků spojených s objednáním a předáním vozu, méně papírování a více chytrých aplikací,“ uzavírá Jiří Solucev ze společnosti Arval.

Arval

Společnost Arval se specializuje na leasing vozidel včetně plného servisu a nových řešení mobility. Ke konci prosince 2019 pronajímala 1,3 milionu vozidel na celém světě. Více než 7 000 zaměstnanců společnosti Arval ve 30 zemích světa nabízí každý den flexibilní řešení pro zajištění bezproblémového a udržitelného cestování pro své zákazníky, od velkých mezinárodních společností po menší firmy a individuální klienty. Společnost Arval je zakládajícím členem globální aliance Element-Arval, světového lídra v oblasti správy vozového parku, se 3 miliony vozidel v 50 zemích. Společnost Arval byla založena v roce 1989 a je plně ve vlastnictví BNP Paribas. V České republice Arval působí od roku 2003 a s více než 22 000 vozidly ve fleetu patří mezi leadry na trhu.

Zdroj informací

Arval a NejBusiness.cz

Datum

13. července 2020

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.2763 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál