Savills posiluje oddělení oceňování nemovitostí - nastupují Marek Pohl a Simona Vysloužilová

Savills posiluje oddělení oceňování nemovitostí - nastupují Marek Pohl a Simona Vysloužilová

Do pražské pobočky mezinárodní realitní poradenské společnosti Savills nastoupil od 1. července Marek Pohl na pozici vedoucího oddělení oceňování nemovitostí a Simona Vysloužilová na pozici seniorního odhadce (senior valuer), čímž společnost posiluje své působení na českém a slovenském trhu.

Marek Pohl přichází z BNP Paribas Real Estate, kde působil jako vedoucí oddělení oceňování pro Českou republiku a Slovensko a poskytoval poradenství klientům z veřejného i soukromého sektoru. Na českém trhu má v oceňování nemovitostí více než jedenáctiletou praxi. Ve společnosti Savills bude Marek zodpovědný za služby v oblasti oceňování pro různé investiční a bankovní účely napříč všemi sektory komerčních a rezidenčních nemovitostí jménem klientů spol. Savills.

Simona má osmileté zkušenosti v oboru a do Savills na pozici seniorního odhadce nastoupila také ze společnosti BNP Paribas Real Estate, kde pracovala společně s Markem. Dříve působila ve společnosti EQUITA Consulting. V Savills se Simona bude specializovat na oceňování napříč průmyslovým, kancelářským, maloobchodním a rezidenčním sektorem.

Stuart Jordan, výkonný ředitel společnosti Savills ČR a SR, říká: „V souladu s pokračujícím růstem našich obchodních aktivit a naším závazkem zajistit kompletní nabídku služeb pro klienty v České republice a na Slovensku jsem nadšen, že můžeme přivítat Marka a Simonu v Savills. Přinášejí bohaté zkušenosti s vytvářením a rozvíjením oboru oceňování a jsou vysoce respektováni ze stran investorů, developerů i bank. Rozsah našeho působení v komerčním a rezidenčním sektoru, který jsme od svého založení v roce 2017 dosáhli, jim poskytne velmi kvalitní základ, na kterém mohou stavět.”

Tým oddělení oceňování nemovitostí spol. Savills v České republice a na Slovensku se specializuje na komerční i rezidenční sektor, přičemž komplexnost nabídky služeb a partnerství se společností Lexxus poskytuje plné pokrytí trhu s nemovitostmi.

Savills

Savills CZ s. r. o. je součástí globální společnosti Savills plc poskytující poradenské služby v oblasti komerčních nemovitostí zalistovaná na akciové burze London Stock Exchange. Týmy Savills působí ve více než 600 vlastních i partnerských kancelářích. Společnost zaměstnává přes 39 000 profesionálů ve více než 70 státech na území Severní i Jižní Ameriky, Evropy, Asie a Pacifiku, Afriky i Blízkého východu, kde nabízí široké spektrum specializovaných poradenských služeb a služeb v oblasti managementu a investic klientům z celého světa.

V České republice je společnost Savills aktivní od roku 2017. Přes 50 expertů její pražské kanceláře klientům nabízí odborné služby od investičního poradenství, oceňování, agendy pronájmů a správy nemovitostí přes konzultace v oblasti výstavby a plánování projektů až po průzkum trhu v šesti hlavních sektorech: průmysl a logistika, kanceláře, maloobchod, volný čas, hotely a ubytování pro studenty.

Zdroj informací

Savills CZ s. r. o. a NejBusiness.cz

Datum

10. července 2020

Fotogalerie

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.2124 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál