Jakub Sedlmajer novým Key Account Managerem Axis Communications

Jakub Sedlmajer novým Key Account Managerem Axis Communications

Společnost Axis Communications oznámila, že na pozici Key Account Managera pro Českou republiku a Slovensko nově nastupuje Jakub Sedlmajer (29). Bude odpovědný za rozvoj obchodních aktivit s klíčovými partnery a systémovými integrátory společnosti Axis.

„Axis má v České a Slovenské republice více než 1000 partnerů, kteří zajišťují instalace IP kamerových a bezpečnostních systémů nebo realizace projektů v oblasti smart city. Věřím, že těm klíčovým z nich Jakub díky svým obchodním a odborným zkušenostem pomůže oslovovat nové koncové zákazníky a získávat zajímavé projekty,“ komentuje Pavel Marek, obchodní ředitel společnosti Axis Communications pro regiony CE a SEE.

Jakub Sedlmajer přichází do Axisu po předchozím působení ve společnostech Signify a Phillips Lightning a s magisterským titulem z Vysoké školy ekonomické v Praze. V pozici Key Account Managera společnosti Axis nahradil Tomáše Chumchala.

O společnosti Axis Communications

Společnost Axis nabízí inteligentní bezpečnostní řešení, která vedou k chytřejšímu a lépe chráněnému světu. Axis je největší světový dodavatel na trhu IP kamer a působí jako hybná síla v tomto odvětví tím, že průběžně uvádí inovativní síťové produkty založené na otevřené platformě. S pomocí globální sítě partnerů tak přináší svým zákazníkům vysokou hodnotu. Axis si zakládá na dlouhodobých vztazích se svými partnery, kterým poskytuje na stávajících i na nových trzích jak průlomové síťové produkty, tak i své znalosti.

Axis má více než 3.700 vlastních zaměstnanců ve více než 50 zemích na celém světě a spolupracuje s globální sítí více než 80.000 partnerů. Axis je společnost založená v roce 1984 se sídlem ve Švédsku. Více informací o společnosti Axis najdete na naší webové stránce www.axis.com.

Zdroj informací

Axis a NejBusiness.cz

Datum

28. dubna 2020

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.4475 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál