Petr Narwa v Prochazka & Partners povyšuje na Head of Transaction & Consulting Services


Petr Narwa v Prochazka & Partners povyšuje na Head of Transaction & Consulting Services

Prochazka & Partners, vedoucí společnost v zastupování nájemců komerčních nemovitostí, dále rozvíjí své služby v oblastech Offices, Industrial a Investment. Novým Head of Transaction & Consulting Services se tak stává Petr Narwa. Ten ve společnosti Prochazka & Partners působí od roku 2014 a patří mezi její první zaměstnance.

Petr Narwa má 10leté zkušenosti v oblasti komerčních nemovitostí a v počátku své kariéry působil v českých zastoupení mezinárodních společností orientujících se na komerční nemovitosti.

„Jsme transakčně orientovaná společnost a Petr patří mezi naše nejzkušenější poradce jak v oblastech Offices, tak Industrial. Petrovo povýšení je tak logickým vyústěním jeho dlouholetých výsledků a věřím, že tato oddělení zastřeší nejen svým nasazením, ale i expertním pohledem, který oceňují klienti na našich službách,“ říká Radek Procházka, Managing Partner společnosti Prochazka & Partners.

Kromě řízení interního týmu profesionálů z oblastí Offices, Industrial a Investment, bude mít Petr Narwa na starosti i práci pro klíčové klienty, a to zejména v oblastech korporátního poradenství, transakcí, strukturování komplexních projektů jako jsou akvizice pozemků či objektů, prodeje a zpětný pronájem (sale & leaseback), výstavby na klíč do vlastnictví (Built-to-own) či nájmu (Build-to-suit).

„Věřím, že v letošním roce ještě více rozvineme jak oblast Industrial, kde nyní aktivně řešíme přibližně 200 tisíc m² průmyslových prostor, tak i oblast Investment, kde našim klientům poskytujeme komplexní poradenství u složitějších projektů jako je například prodej a zpětný pronájem,“ říká Petr Narwa, Head of Transaction & Consulting Services.

Petr Narwa je absolventem Vysoké školy ekonomické v Praze, oboru Podniková ekonomika a managment. Ve svém volném čase se především věnuje rodině, sportu a cestování.

O společnosti Prochazka & Partners

Společnost Prochazka & Partners v roce 2013 založil Radek Procházka a dnes je vedoucí společností výhradně zaměřenou na zastupování nájemců v oblasti komerčních nemovitostí. Poskytuje komplexní servis pro nájemce v segmentech Offices a Industrial (přejednání, relokace, expanze, nákup či výstavba na klíč) a svým klientům zajišťuje i architektonické a projektové poradenství a management (Design & Build). Společnost od roku 2016 vyhlašuje také odbornou soutěž Kanceláře roku. Více o společnosti na www.prochazkapartners.cz.


Psát příspěvky smějí jen přihlášení
Žádný komentář dosud nebyl vložen

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.2962 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál