Společnost HARTMANN – RICO posiluje právní agendu o Lucii Jamborovou


Společnost HARTMANN – RICO posiluje právní agendu o Lucii Jamborovou

Po letech spolupráce s externími advokátními kancelářemi se společnost HARTMANN – RICO rozhodla zřídit post firemního právníka. Ve výběrovém řízení na tuto pozici nejlépe obstála žena – Lucie Jamborová.

„S neustále narůstající regulací v oblasti zdravotnického práva a také s rozvojem naší společnosti roste i právní agenda. V této chvíli je pro nás už výhodnější, a vlastně nezbytné, posílit vlastní řady,“ komentuje rozhodnutí Marek Třeška, člen představenstva a výkonný ředitel.

Úkolem firemní právničky je především starat se komplexně o smluvní agendu. K její práci patří mj. příprava různých stanovisek, podávání opravných prostředků proti rozhodnutím správních a jiných orgánů, poradenství v oblasti pracovního práva a ochrany osobních údajů. „Oblast zdravotnického práva je protkaná stovkami právních předpisů. Je logické, že firma jako HARTMANN – RICO chce mít interního právníka, na kterého se může spolehnout, a který je díky své znalosti o fungování společnosti schopen poskytnout širší pohled na problém,“ shrnuje Lucie Jamborová.

Lucie Jamborová pochází z jižních Čech, nicméně posledních 20 let žije v Brně, kde vystudovala Právnickou fakultu. Jejím velkým koníčkem jsou cestování a sport. Vedle toho se zajímá o architekturu a moderní design.


Psát příspěvky smějí jen přihlášení
Žádný komentář dosud nebyl vložen

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.5112 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál