Ladislav Rokos povede od března obchod v ČSOB Penzijní společnosti


Ladislav Rokos povede od března obchod v ČSOB Penzijní společnosti

Novým obchodním ředitelem v ČSOB Penzijní společnosti byl s platností od 1. března 2020 jmenován Ladislav Rokos (39 let). Doposud působil jako manažer Řízení prodeje pro spotřební financování, hypotéky, platební komfort, fyzické osoby podnikatele a moderní technologie ČSOB.

„Zaměřím se na aktivity spojené s digitální strategií společnosti, včetně rozvoje on-line akvizic a digitalizace procesů. Mojí prioritou bude samozřejmě zachování kvality služeb, jejich bezpečnost a spokojenost klientů,“ říká Ladislav Rokos. Útvar Design a prodej byl vytvořen v ČSOB Penzijní společnosti k polovině roku 2019, kdy se tehdejší obchodní útvar spojil s produktovým managementem a řízením klientského portfolia.

Ladislav Rokos začal v ČSOB pracovat v roce 2008 v útvaru Úvěrová architektura a spotřební financování, nejprve jako procesní a poté jako výkonný manažer. V roce 2015 převzal řízení agendy Produkt a služby – Payment comfort. Do čela Řízení prodeje pro spotřební financování, hypotéky, platební komfort, FOP a moderní technologie nastoupil jako manažer v dubnu 2017. Ve funkci vystřídá Kristýnu St. James.

Skupina ČSOB

je vedoucím hráčem na bankovním trhu v České republice. Naše motto „Digitálně a s lidmi“ nejlépe vyjadřuje probíhající investice do inovací a digitalizace, díky nimž neustále zjednodušujeme a zkvalitňujeme obsluhu našich klientů v pobočkách i online prostředí. Naše služby jsou k dispozici 24 hodin denně 7 dnů v týdnu. Stavíme na unikátním bankopojišťovacím modelu, který nabízí pod jednou střechou vše pro řešení finančních potřeb – od bankovních služeb pod značkou ČSOB či Poštovní spořitelna přes pojištění od ČSOB Pojišťovny až po úvěry na bydlení od Hypoteční banky či Českomoravské stavební spořitelny, ČSOB Penzijní společnost, ČSOB Leasing, ČSOB Asset Management, ČSOB Factoring a Patria Finance. Své služby poskytujeme všem typům zákazníků – fyzickým osobám, malým a středním podnikům i korporátní a institucionální klientele. Skupina ČSOB je součástí mezinárodní bankopojišťovací skupiny KBC, která působí především v Belgii a v regionu střední a východní Evropy.


Psát příspěvky smějí jen přihlášení
Žádný komentář dosud nebyl vložen

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.6489 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál