Generálním ředitelem skupiny Dignity se nově stal Jakub Hulík


Generálním ředitelem skupiny Dignity se nově stal Jakub Hulík

Podnikatelské uskupení Dignity, s.r.o. Kamila Koupého, do jehož portfolia patří například úspěšné online vydavatelství TISCALI MEDIA, má nového generálního ředitele. K prvnímu lednu 2020 se jím stal Jakub Hulík, který doposud v Dignity působil ve funkci ředitele rozvoje a strategií. Stane se tak vůdčí osobností týmu sestávajícího z výkonných ředitelů šesti dceřiných společností.

Uskupení společností podnikatele Kamila Koupého Dignity, s.r.o., do jehož portfolia patří výkonnostní agentura Performio.cz, technologické platformy Performax.cz a AntiAdblock.com, online vydavatelství TISCALI MEDIA, media-zastupitelství ARBOmedia nebo Bonus Bona, zastřešující síť online obchodů VeseleZvire.cz, Zubni-kartacek.cz a Zehlicky.cz, má nového generálního ředitele.

Od 1.1. 2020 se jím stal Jakub Hulík (35). Stane se tak vůdčí osobností týmu sestávajícího z ředitelů šesti dceřiných společností. Ve funkci nahradil právě Kamila Koupého, jenž bude z pozice většinového majitele dohlížet na rozvoj skupiny a hledání dalších obchodních příležitostí.

Hulík se v roce 2019 vrátil do Dignity po několikaleté pauze jako ředitel rozvoje a strategií investičního uskupení. Z titulu této funkce odpovídal především za vytváření příležitostí mezi jednotlivými firmami a jejich další rozvoj.

„Po mnoha letech jsem se vrátil do skupiny, která se za tu dobu dramaticky proměnila. Nejvíce mě lákala příležitost podílet se na ovlivňování chodu skupiny a jejího budoucího směřování,“ vysvětluje Jakub Hulík, a dodává: „S posunem do nové funkce chci ještě více rozšířit synergie mezi firmami a díky schopným kolegům nás posunout nejen produktově, ale i geograficky za hranice ČR.“


Psát příspěvky smějí jen přihlášení
Žádný komentář dosud nebyl vložen

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.6013 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál