Novou obchodní ředitelkou SECURITAS ČR je Martina Němcová


Novou obchodní ředitelkou SECURITAS ČR je Martina Němcová

Společnost SECURITAS ČR oznámila, že na pozici obchodní ředitelky nově nastupuje Martina Němcová (30). Bude mít na starosti rozvoj obchodní a marketingové strategie, standardizaci obchodních postupů, celosvětový program péče o zákazníky v rámci ČR a řízení obchodního oddělení společnosti.

„Mám radost, že tuto klíčovou pozici ve firmě obsadí právě Martina Němcová, která pro ni má veškeré předpoklady. V oboru, kterému běžně dominují muži, vyniká nejenom svým vzděláním, ale také mnohaletou praxí,“ říká Jan Peroutka, CEO v SECURITAS ČR. Němcová vystudovala Policejní akademii České republiky v Praze. Magisterský titul získala v oboru Policejní management a kriminalistika. Do Securitas nastoupila v roce 2014 jako obchodní referentka. Na pozici obchodní ředitelky se posouvá z pozice Head of Sales Section, kde měla na starosti obchodní oddělení a marketing.

Securitas

Securitas je globálním lídrem v oblasti bezpečnosti. Naše bezpečnostní řešení vytváříme na základě specifických požadavků zákazníků, a to kombinacemi fyzické ostrahy, mobilních a monitorovacích služeb, elektronického zabezpečení, služby fire a safety a managementu řízení rizik. Kdekoliv, od malého obchodu po velké areály, znalosti našich 370 000 pracovníků nás činí odlišnými.


Psát příspěvky smějí jen přihlášení
Žádný komentář dosud nebyl vložen

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.3545 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál