Šéfkou Péče o zaměstnance je nově Soňa Schwarzová z Českých drah


Šéfkou Péče o zaměstnance je nově Soňa Schwarzová z Českých drah

Novou členkou nejvyššího vedení Air Bank se v prosinci stává Soňa Schwarzová, která se ujala pozice ředitelky Péče o zaměstnance banky. Štafetu přebírá pro Veronice Horákové, která v říjnu nastoupila na mateřskou dovolenou.

Soňa Schwarzová (47) se personálnímu řízení věnuje už dvacet let. Do Air Bank přichází z Českých drah, pracovní zkušenosti ale získávala především ve finančním sektoru. V manažerských pozicích pracovala například v pojišťovně NN Česká republika, Komerční bance nebo v Société Générale v Paříži.

Soňa Schwarzová vystudovala personální řízení a andragogiku na Univerzitě Jana Amose Komenského. Tomuto oboru se vedle studia filologie věnovala také na Karlově univerzitě. Volný čas tráví nejraději se svou rodinou.

O společnosti Air Bank a.s.

Air Bank, člen skupiny PPF, je moderní a inovativní českou bankou 21. století s internetovým bankovnictvím nové generace a vlastní pobočkovou sítí. Klientům nabízí elegantně jednoduché služby bez absurdních poplatků. Ceník banky se vejde na jedinou stranu A4. Vizí Air Bank je být první bankou, kterou mohou mít lidé rádi. Mezi hodnoty banky patří jednoduchost, odvaha, pravdivost a přátelství.

Více informací najdete na webu www.airbank.cz.


Psát příspěvky smějí jen přihlášení
Žádný komentář dosud nebyl vložen

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.3137 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál