Do vedení TISCALI MEDIA, a.s. nastupuje Jakub Stárka


Do vedení TISCALI MEDIA, a.s. nastupuje Jakub Stárka

Součástí vedení TISCALI MEDIA, a.s. se od 1.10. stává Jakub Stárka. Na starosti bude mít technologie a vývoj společnosti. Stárka působí v TISCALI již od dubna 2010, kdy začínal na pozici Software Developer a podílel se tak na vývoji většiny produktů, které Tiscali provozuje a vlastní. Od května 2017 působí ve společnosti jako Development manager a je zodpovědný za tým lidí, který weby a aplikace vyvíjí.

„Posun Jakuba do vedení naší společnosti je logickým krokem a neumím si představit lepší volbu. Téměř od začátku je naší součástí a díky tomu zná TISCALI opravdu dobře. Velká část našich klientů s námi spolupracuje nejen formou nákupu reklamního prostoru, ale jsme i technologický partner. V této oblasti chceme v budoucnu hodně růst, ale také hodně investovat. Jakub zastřeší kompletně technologickou a vývojovou část, a to jak uvnitř společnosti, tak i ven“, říká Michal Kubík, CEO TISCALI MEDIA, a.s.

„Pro TISCALI MEDIA pracuji téměř 10 let. Změna pozice pro mě znamená více zodpovědnosti, ale také více výzev. Z malého vývojového týmu, který dříve dělal, co mohl, aby udržel základní služby TISCALI, se stal tým, který velikostí dominuje struktuře TISCALI. Mojí prací a vizí bude toto rozvíjet dál“, prohlašuje Jakub Stárka CIO TISCALI MEDIA, a.s.

O TISCALI MEDIA

TISCALI MEDIA, a.s. je tradičním provozovatelem internetových médií a služeb, které měsíčně oslovují více než 5,7 milionu uživatelů. Mezi projekty patří zpravodajský portál Tiscali.cz s aktualitami komentáři a rozhovory. Dále v portfoliu najdete specializovaný web o vědě Nedd.cz, největší a nejstarší web o počítačových hrách a videohrách Games.cz, web s největší databází celebrit a osobností Osobnosti.cz, ekonomicky a finančně zaměřený web Našepeníze.cz, web o filmech a filmovém průmyslu Dokina.cz, či úplnou novinku ze světa bojových sportů Fights.cz.

Naší součástí jsou i populární služby jako Tiscali E-mail, datové uložiště Úschovna.cz, databáze hudebních textů Karaoketexty.cz nebo srovnávač cen energií Srovnám.cz.

Od roku 2014 je naší součástí společnost ARBOmedia, s.r.o., jedno z nejvýznamnějších mediálních zastupitelství na českém trhu, které v současné době obchodně zastupuje více než 80 webových projektů.


Psát příspěvky smějí jen přihlášení
Žádný komentář dosud nebyl vložen

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.1755 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál