Miroslav Majer: Hypoteční trh se zvedá z popela

Miroslav Majer: Hypoteční trh se zvedá z popela

I když letos v březnu zaznamenal hypoteční trh výrazné ochlazení, podíl hypoték sjednaných online dlouhodobě roste. Současnou koronakrizi bereme jako velkou příležitost, protože řadu Čechů naučí ve větší míře využívat dostupné moderní technologie a online nástroje pro sjednání nové nebo refinancování stávající hypotéky. Zatímco v březnu se část klientů rozhodla odložit vyřizování hypotéky, od začátku dubna se zájemci opět vracejí. Registrujeme rostoucí počet uživatelů našeho nového online hypotečního bankovnictví i více podaných žádostí do bank. Jakmile budou vládní nařízení postupně opadávat a budou se uvolňovat jednotlivé pracovní sektory, predikujeme, že zájem o hypotéky ještě více povyroste.

Dlouhodobě také poroste počet lidí, kteří si sjednají hypotéku online. S uvolněním pracovního trhu očekáváme během konce května a prvních červnových dní i uvolňování podmínek pro získání hypotéky ze strany bank.

O hyponamiru.cz

Díky moderním technologiím si dnes můžete sami vybrat nejlepší hypotéku na trhu a sjednat si ji online z pohodlí domova. Letošní žhavou novinkou portálu hyponamiru.cz je online hypoteční bankovnictví, ve kterém nejen jednoduše a velmi rychle porovnáte parametry hypoték jednotlivých bank, ale také pohodlně a na jednom místě vyřešíte veškeré potřebné formality k získání hypotéky.

Zdroj informací

Miroslav Majer, zakladatel online sjednávače hypoték hyponamiru.cz

Datum

29. května 2020

Diskuse

Žádný komentář dosud nebyl vložen

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.3029 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál