Accenture ČR posiluje vedení, přichází bankéř Paolo Iannone

Accenture ČR posiluje vedení, přichází bankéř Paolo Iannone

Česká pobočka Accenture, globální společnosti poskytující široké spektrum strategických, konzultačních, digitálních a technologických služeb, posiluje své nejvyšší vedení v České republice.

Paolo Iannone přichází na pozici Senior Advisor for Financial Services a posílí Accenture ve schopnostech transformovat přední finanční společnosti v České republice i ve střední a východní Evropě.

Paolo Iannone je bankéř s bohatými mezinárodními zkušenostmi na vedoucích pozicích – 5 let působil jako místopředseda představenstva polské Bank Pekao SA a 11 let ve správní radě UniCredit Bank CZ/SK, kde zastával mimo jiné funkci General Manager. V rámci svého dosavadního působení dokázal dosahovat velkého obratu i dynamického organického růstu. Vedl a realizoval také úspěšné akvizice a komplexní bankovní fúze včetně mezinárodních. Má bohaté zkušenosti s vedením multikulturních týmů, s tvorbou hodnoty prostřednictvím lidského potenciálu a hluboké znalosti a dovednosti získané ve všech bankovních oblastech a funkcích.

„Jsem rád, že se mohu připojit k týmu Accenture a poskytovat podporu a poradenství předním finančním institucím tak, aby zvládly všechny změny a byly schopné vytvářet novou hodnotu v rychle se měnícím světě,“ řekl Paolo Iannone.

„Jsem velmi rád, že mohu přivítat Paola ve vedení týmu v České republice. To nám umožní dále posílit naši pozici na trhu a poskytovat ještě lepší služby našim klientům v odvětví finančních služeb. Pomáháme jim řídit změnu tak, aby byli agilnější, inovativnější a byli schopni přirozeně překonat současnou nejistou situaci,“ řekl Roberto Libonati, generální ředitel skupiny finančních služeb Accenture ve střední a východní Evropě.

Accenture

Accenture je přední globální společnost poskytující široké spektrum profesionálních služeb v oblasti strategií a poradenství, interaktivního marketingu, informačních technologií a outsourcingu s digitální podporou ve všech těchto oblastech. Kombinujeme bezkonkurenční zkušenosti a úzce specializované znalosti ve více než 40 průmyslových odvětvích, a to díky podpoře největší celosvětové sítě Advanced Technology a Intelligent Operations center. Díky práci 505 000 zaměstnanců ve více než 120 zemích přináší Accenture neustále inovace, které pomáhají klientům po celém světě zlepšovat jejich výkon a vytvářet trvalé hodnoty.

Zdroj informací

Accenture a NejBusiness.cz

Datum

16. července 2020

Fotogalerie

Sociální sítě NejBusiness.cz

Doporučujeme

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

Reklama

Page generated in 1.3761 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál